Nem unalmas már ez a süket duma, hogy Gyurcsány alatt békés tüntetőkre támadt a rendőrség? Székházat kifosztani, tankot elkötni, autókat felgyújtani, kirakatokat betörni az békés? Legjobb tudomásom szerint ez terrorcselekmény.
9
Gyurcsánynak nem volt oka bocsánatot kérni. Azt tette amit tenni kellett, helyesen.
Tele van a kérdésed általánosításokkal.
A székházat szeptember 17-én ostromolták meg, az említett rendezvény október 23-án zajlott. Több mint egy hónap van a két esemény között.
Milyen alapon kellene a rendőrségnek egyként kezelnie a két esetet?
Ugyanez a kérdés a tüntető tömeggel kapcsolatban is. Nem bandaháborúról, és nem hadseregekről van szó, hanem különböző, többféle szándékú és eszközből válogató emberekről. Nem bélyegezhetsz meg mindenkit egy tömegben azért, mert néhány tag bűncselekményeket követ el.
Az általad felsorolt bűncselekmények egyike sem terrorcselekmény egyébként.
" Nem bélyegezhetsz meg mindenkit egy tömegben azért, mert néhány tag bűncselekményeket követ el."
Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók
Ameddig feszegetitek a kérdést, addig nem unalmas.
A rohamrendőrök jelölés nélkül vettek részt az intézkedésben, ami rendkívül jogsértő és baromi messze van a jogállami normától.
Ilyesmi maximum Kínában történik.
Gy.F. még mindig nem lett érte felelősségre vonva.Valószínűleg meg is ússza.
Nincs miért felelősségre vonni Gyurcsányt, kitüntetni kellene a helytállásáért.
"Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók"
Igazad van, lépek is innen!
15#
Kérlek nézzél utána a törvénykönyveknek.
Jogsértő azonosítószám nélküli rohamrendőröket alkalmazni tömegoszlatásra.
Ezt nem én találtam ki, hanem ez a törvény, 2006-ban is ez volt, most is ez.
Az azonosítószámot éppen az ilyen esetekre van kitalálva,hogy túlkapások, visszaélések esetén felelősségre lehessen vonni az adott rendőrt.Ezt Gy.F. is tudta.
Márpedig , túlkapások voltak bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!