A Fideszeseknek, már a Magyarok is migránsok?
Már nem egyszer migránsoznak le cigányokat a fideszes nyugdíjasok, sőt, volt már mikor Jakab Péterre is azt mondták hogy migráns mert hogy fekete a haja és barna szeme van.
Orbán Viktorra miért nem mondják hogy migráns? Fiatal korában neki is fekete haja volt. Egyáltalán tisztában vannak a migráns szó jelentésével?
Kérdező
Attól mert avn egy hülye szomszédod aki hülyeségeket beszél, még nem igaz az hogy a "fideszesek" migránsoznának bárkit is.
Mondj/mutass konkrét bizonyítékot arra, hogy mikor, ki és mit mondott! Az hogy bedobsz egy ilyen kamu szöveget, az nem elég.
"A cigányok nem magyarok."
Magyarországon születtem, magyarul beszélek, magyar iskolába jártam, ismerem a magyar kultúrát, irodalmat, népzenéket. A magyar himnuszra is ugyanúgy megdobban a szívem, mint a cigányra. Az én nagyapáim vére is folyt a hazánkért. Több száz éves közös történelmünk van. Kikérem magamnak, hogy bárki is eltagadja tőlem a magyar származásomat!
10
HA megtörténne az az abszurd helyzet, hogy választanod kéne, hogy kire LŐSZ, a magyarokra vagy a velük szemben álló cigányokra, AKKOR hova állnál, kikre lőnél?
Ha a "magyar himnuszra UGYANÚGY megdobban a szíved, mint a cigányra"?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!