Szerintetek Orbán megéli, hogy Budapesten Olimpia legyen?
"A Vizes VB, meg a többi rendezés is értelmetlenség volt."
Végül is csak a uszodát építették újjá, a rakpartot a Rákos-pataktól a Dráva utcáig átépítették, végre megoldódott az uszoda melletti patakon a kerékpárút átvezetése, a Margitszigeten kiépült a wifi, volt egy csomó közmű csere...
A verseny ideje alatti pozitív hangulatot nehéz forintosítani, de ettől még tény.
2019-ben Budapest lett az első számű európai utazási célpont.
Tudom, hogy egyesek el vannak maradva 100 évvel és csak azt képesek megnézni, hogy a szervezőknek mennyi bevétele és mennyi kiadása volt, de a sport már egy jóideje az országimázs egyik legfontosabb eszköze. Franciaország legnagyobb reklámfelülete a Tour de France. És nem arra a 3 hétre van hatása, hanem a következő évekre.
11
Igaz került 130 milliárdba, amit egy csomó sokkal hasznosabb dologra költhetnénk, de legalább van egy hatalmas azóta is kihasználatlan uszodánk..de jó.... :)
12!
A teljes ISL évadott itt rendezték meg. Volt már junior és masters úszó vb is. A 2027-es vb-t is itt fogják rendezni. Tudom, minden évben itt kellene, különben kong az ürességtől. :)
Vannak más versenyek is.
Egyrészt sportlétesítményeket mindenféle rendezés nélkül is lehet építeni, másrészt a Vizes VB-re épített létesítmények olyanok, hogy azokat átlag magyar ember nem igen használhatja, ki vannak onnan szorítva. Az egyedüli hasznuk az volt, hogy a felépítésükkel munkát, keresetet biztosítottak egy csomó embernek. Franciaországot meg nem a rendezvények tették ismertté.
Az eurózónához való csatlakozás meg ugyanolyan f@szméregetés, mint az olimpia. Kit érdekel, hogy a szarfészek Bulgária, Románia, Dalmácián kívül elhanyagolt, elmaradott, lelakott Horvátország hol, mikor, hogyan lesz eurózóna-tag. A görögök pl. baromi jól jártak vele. Miért nem a "Keleti Blokk" leggazdagabb államával, Csehországgal, vagy a legjobban növekedő Lengyelországgal példálóztok? Ja, hogy azon államok esetében sincs még arról szó, hogy tagok legyenek a közeljövőben. Vagy már Románia lehagyta Csehországot is? Majd akkor szóljatok, ha a románok nem a szoba közepére szarnak, egyébként kuss.
Megújult egy városrész és mellé még épült egy olyan létesítmény, amelyben rendszeresen világversenyeket rendeznek.
Eddig az volt a bajod, hgoy kihasználatlan. Miután leírtam, hogy nem az, akkor már az a bajod, hogy mekkora nézettsége van egy junior és masters versenynek. Miután elismerted, hogy hülyeségeket írtál, akkor válthatunk témát, de velem nem tudod azt eljátszani, hogy minden egyes hazugságod leleplezése után bedöbsz egy másikat, én pedig elkezdem bizonyítani, hogy az miért nem igaz.
A másik opció, hogy te mutatsz adatokat a kisebb rendezvények teljes megtérüléséről, nézettségéről. Ha nem így teszel, akkor csak egy troll vagy.
Románia, Bulgária ezért vezeti be az eurót, mert megteheti.
Magyarország meg nem teheti meg!
Lengyelországgal, Csehországgal meg ne példálózzál, mert az ő nemzeti valutájuknak nem a lepkefing a szinonimája, mint a magyar forintnak!
Ilyen sz@r fizetőeszköztől mint az őrült, szabadulni kell!
Én biztos hogy azokra szavazok, akiknek célja az euró bevezetése!
Fideszbohócok szóba sem jöhetnek!
Mert aztán olyan nagy követelményeket kell teljesíteni az euró bevezetéséhez. Az nem a Fidesz sara, hogy 2002-2010 között 58%-ról (ami még megfelelt) 80%-ra sikerült feltornázni az államadósságot. Bulgáriának sikerült teljesítenie a feltételeket (20% államadóssággal könnyebb). Horvátországnak, Romániának viszont nem, Horvátországnak magasabb az államadóssága a megengedettnél, Románia meg ezer sebből vérzik (ilyen téren is). Szóval azt sem tudom, hogy honnan sikerült összehozni a kezdeti állítást, egyedül Bulgária üti meg a mércét. Az euróövezeti csatlakozás feltételei összességében nem adnak megfelelő képet arról, hogy egy tagállam gazdasága mennyire jól működik. Ha ez nem lenne igaz, akkor egyszerűen ellentmondásokba ütköznénk.
A valuta értékéről meg annyit, hogy azt a jegybank kezeli, a nemzeti valutát az ország érdekei, avagy a hatalmon lévő kormány elképzelése/jegybank feje szerint. Tehát szintén nem lehet belőle megállapítani egy gazdaság minőségét. A román lejről is lekerültek nullák. Így 1 román lej 26 japán jen, vagy 1 forint 4 dél-koreai won, például. De sebaj, megtudtuk, hogy a román gazdaság jobban áll a japánnál, a magyar a dél-koreainál, meg azt, hogy Bulgária Európa élvonalában van.
Ezért írtam, hogy inkább hallgassatok, de azért ámulok, hogy szavazhattok, kéne valamiféle cenzus.
18: Csak tájékoztatásul: Románia, Horvátország és Bulgária is bevezeti az eurót - mert megteheti! Ez nem a te szűklátókörűséged függvénye, hanem a támasztott kritériumok teljesítése.
Magyarország nem tudja, az Orbán-horda nem is akarja bevezetni...
Tanulj egy kicsit, mert sok marhaságot összehordtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!