Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elvárhatjuk, hogy Orbán...

Elvárhatjuk, hogy Orbán Viktor az orosz vakcinával oltassa be magát? Elvégre ő és a Fidesz a hanyatló nyugatba nem bízik.

Figyelt kérdés

2020. dec. 30. 08:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
18%
9: Viktorod szerint teljesen biztonságos, ellentmondasz neki?
2020. dec. 30. 09:54
 12/20 anonim ***** válasza:
45%

"Nekem pl semmi elvi bajom sincs az orosz vakcinával. Koromnál fogva csak orosz (sőt szovjet) oltásokat kaptam. Sem mellékhásuk és működnek."

Még az hogy működnek. De mi semmit nem is tudunk elkapni. Én például az ilyen koronavírusokat kettéharapom és átköpöm a tetű oszzráknak. De nézd meg ezt a sok nyámnyila pávát aki már a nyugati szeméten nőtt fel! Hullanak mint a legyek.

13/20 anonim ***** válasza:
10%
Ekkora baromságot!!
 14/20 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem az lenne elvárható:

- Senkit ne kényszerítsenek direkt/inditekt módon az oltásra

- Senkinek a szabadságjogait ne korlátozzák egy nátha miatt

Ezek után mindenkinek az egyéni döntése, hogy oltat/nem oltat.

2020. dec. 30. 11:18
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
14) akkor senki nem oltatna.max a lakosság 10%-a,ami nem oldana meg semmit közösségi szinten.
2020. dec. 30. 11:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha olyan veszélyes ez a vírus, mint ahogyan mondják, akkor simán oltatnák magukat az emberek. Egyébként ha azt a 10%-ot, aki veszélyeztetett leoltják, akkor az pont elég, mert nátha az minden évben átmegy az embereken.
2020. dec. 30. 11:47
 17/20 anonim ***** válasza:
49%

Tehát azért nem oltatnak mert nem tartják veszélyesnek a vírust?

Én eddig azt hittem hogy azért mert nem bíznak az oltóanyagban.évek múlva rákot kapnak,kinő a hátukra a 2. fejük stb.

2020. dec. 30. 12:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha meleg lennék, vagy drogos, és lenne egy hasonló HIV elleni vakcina tutira beadatnám, mert nagyobb lenne a potenciális nyereség, mint az oltás kockázata. Az emberek azért nem oltatnak, mert a potenciális nyereség (érezhetnek szagokat +3 napig életük során) lényegesen kisebb, mint bármilyen oltás kockázata.
2020. dec. 30. 12:16
 19/20 anonim ***** válasza:
51%
10es akkor koltozz putyinhoz 😅😅
2020. dec. 31. 21:00
 20/20 anonim válasza:
Tóbi igazából szerb
jan. 26. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!