Eljön majd egyszer az idő, amikor nem Gyurcsány vagy Orbán lesz?
Igen, ez is szomorú. Lényegében a többi jelöltről soha nem is hallani, még csak hírek sincsenek róluk. A média alig foglalkozik velük. Pedig lehet jobb értékeket képviselnek, csak épp nincs a kampányra pénzük és egy cég sem tolja nekik a pénzt, mert lehet nem a világ kizsákmányolást támogatják.
https://www.youtube.com/watch?v=FBTX_v11xag
:(
Egyébként ezzel a nagy ellenzéki összefogással is bebizonyosodott,hogy Gyurcsán az ellenzék vezére.
Persze azt mondtok,amit akartok,de ez totál így van. A Jobbik is csak egy csicskapárttá züllött le.
5. Ez megint a múlt, ami elmúlt. "Mit kellett volna csinálni?" Igen, szép és jó elképzelés, csak éppen nem így történt. Ezen már nem lehet változtatni.
A válaszlehetőségek közé mindkét oldal beszólásait írtam, három van a fidesztől, egy az ellenzéktől, sajna több nem jutott eszembe.
Ha nem lett volna világos, halálosan unom mindegyiket. Nem lehet megnyitni egy hírportál kommentszekcióját úgy, hogy ne ezeknek valamelyik verziója lenne odaírva. És nem csak politikai hírekhez. Múltkor megnyitottam egy paleontológiai hír kommentszekcióját és az "O1G" fogadott.
Ha pedig magyar történelemmel foglalkozó hírét vagy videóét nyitom ki, akkor a "ballibsizés" folyik orrba-szájba.
Elegem van.
"Ez megint a múlt, ami elmúlt."
Sajnos nem. El KELLETT VOLNA múlnia, pl. úgy, hogy Feri 2006 őszén lemond, 2010-re pedig már a nevére sem emlékszik senki. Ehelyett Feri itt van velünk, ő vezeti az ellenzéket, újra kormányzára készül a pártjával, és arra játszik, hogy a 14 évvel ezelőtti eseményekre már úgysem emlékszik senki. Ez marhára nem a múlt, ez sajnos itt van velük. Ez a jelen. Nem olyan iszonyúan bonyolult a kérdés egyébként, ahogy korábban is írtam: lehet kormányt váltani. De úgy, hogy Fletó aktív politikai szereplőként a mai napig mérgezi a közéletet, úgy nem. Ez van.
Megnézve mindkettejük egészségügyi állapotát(Orbán vágósúlyú, tikkel állandóan, Gyurcsány kezd szenilis lenni)
Szerintem 2026 ra vagy nyugdíjasok, vagy háét rosszabb/jobb esetben "leszögeltek" lesznek, hogy szépen fejezzem ki magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!