Elvárhatjuk, hogy Orbán Viktor az orosz vakcinával oltassa be magát? Elvégre ő és a Fidesz a hanyatló nyugatba nem bízik.
Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 08:50
2/20 anonim válasza:
Nem. Egyenlőre az orosz vakcinát tesztelik Magyarországon, csak úgy mint Brazíliában vagy Dél-Koreában vagy Törökországban.
3/20 anonim válasza:
Lassan tényleg kínos kérdés lesz, hogy a szélsőbaloldal állandó oroszozása miért is nem számít rasszizmusnak. Fel kéne dobni a témát nemzetközi közegben.
5/20 anonim válasza:
A korrekt az lenne, ha a fideszesek megkapnák az orosz vakcinát, hiszen nekik nincs kifogásuk ellene, a többiek pedig a nyugatit kapnák. Ezzel a felállással senkinek sem lenne problémája.
6/20 anonim válasza:
Az is kérdés persze, csak így szélsőbaloldali megfontolásból, hogy mivel elvileg van a tarsolyban izraeli vakcina is, csak még várni kell rá; akkor nem antiszemitizmus-e esetleg bármi mással beoltatni magunkat, akár a Pfitzer lötyivel is?
7/20 anonim válasza:
Nekem pl semmi elvi bajom sincs az orosz vakcinával. Koromnál fogva csak orosz (sőt szovjet) oltásokat kaptam. Sem mellékhásuk és működnek. Nem fogok félni az orosz vakcinától egy divat miatt
8/20 anonim válasza:
Nekem mindegy,csak döfjék bele a tűt minél gyorsabban,és az oltóanyagot tolják belé.készül már a magyar vakcina is,de vajon lesz hozzá több tízezer önkéntes? remélem hogy a fidesz fanok önként vállalják e nemes feladatot.
9/20 anonim válasza:
"A korrekt az lenne, ha a fideszesek megkapnák az orosz vakcinát, hiszen nekik nincs kifogásuk ellene, a többiek pedig a nyugatit kapnák."
Add anyádnak a nyugati fost ne nekem. Tiffany Dovert is az ölte meg.
10/20 anonim válasza:
A hanyatló Nyugat társadalmilag egy rakás sz*r. Ezen kár vitatkozni. De ezt sem írták még le vagy ezerszer, hogy a bolond haladók megértsék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!