Jó munkát végzett Karácsony Gergely Zugló polgármestereként?
Kérdező
Hányszor hallottad Karácsonyt amit a főpolgármesteri választási időszakban a Zuglóban végzett kiváló polgármesteri munkájával kampányolt volna vagy a polgármesterként elért eredményeivel? Mert én egyszer sem.
Ha jól végezte volna a dolgát akkor ez lett volna amivel a leginkább kampányolt volna. Nem tette mert ő is tudta, hogy nincs mivel.
"jobban feltöltötte az apparátust,
már háromszorosan annyit fizet nekik"
Tekintve, hogy a fizetések törvényben vannak megszabva, erre csak akkor lehetett képes, ha 3-szor annyi embert is vett volna fel. Én nem tudok ilyesmiről, szerintem te sem tudnál ilyet linkelni.
"Tarlós a helyetteseinek.
Tarlósnak elég volt 2 helyettes, neki mindjárt lett 5"
Tarlósnak 3 helyettese volt és Karácsonynak is már csak 4 van. Ennyire nagy az a zabszem, vagy te vagy ennyire beszűkült?
"Már megszüntetett, összevont fővárosi közszolgáltató vállalatokat,
és ki akarják szervezni magánban."
Összevonják...tudod hogy ez mit jelent?
"Őrjöngtek a Városliget-terv miatt, azt hazudva, hogy kevesebb lesz a zöld terület. Több lett."
Tessék, itt egy link, mégcsak nem is neked küldöm igazából, már egy éve nem érted, hogy ez miért hazugság, azokhoz szólok, akik érdeklődnek a téma iránt: [link]
"mindenáron akadályozni akarja a kormányt abban,
hogy sikeres legyen a Covid elleni védekezés,"
Miben akadályozza? Hogy minden fővárosi intézkedést 1-2 hét késéssel a kormány is leutánoz? Jahh, hogy csak nem bírod elviselni a kritikát, bocs.
Szavahihetőséget egyenlő a nullával miután alapvető dolgokban is tévedtél. És csak jóindulatból mondom, hogy tévedsz, nem pedig hazudsz...
Sajnos, szívunk rendesen!
Már megint újrafestette a kerékpársávokat fél Zuglóban, rikít a Stefánián a sok sárga festék (bár még le se kopott az előző!).
4 de milyen őszinte volt hogy elmondta hogy az örs vezér tér elhanyagolt :D
10 a korrupcióban bőven benne volt karigeri is.lásd parkolási maffia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!