A magyar emberek mennyire fogadják el hogy van egy színesbőrű Dél-amerikai országgyűlésű képviselő, miközben a legtöbb párt mind bevándorlás ellenes?
Úgy tudom hogy félig magyar, de mégis kirekesztik szegényt a mindennapokban a bőrszine miatt.
Kissé meglepő miközben Magyarország az európa második legrasszistább országa a Lengyelek után, és az országházban mégis van egy “migráns” ahogy mi magyarok mondjuk.
Aljasabb a Fidesznél, ő vitette el azokat az orvosokat a véleményük miatt akik felszólaltak a felesleges és elmebeteg járványintézkedések ellen és figyelmeztettek az összecsapott oltásokra. Az ellenzék szégyene.
2020. dec. 28. 21:09
14/21 anonim válasza:
És aki Magyarországon, magyar állampolgárnak született, jobban beszél magyarul mint te, de történetesen színes bőrű, az képviselhet?
2020. dec. 28. 21:10
15/21 anonim válasza:
#14 Aki "színes bőrű" (magyarul néger), az nem magyar, még ha itt született, akkor sem. Azt kétlem, hogy jobban beszélne magyarul, mint én. Szóval nem képviselhet.
2020. dec. 28. 21:14
16/21 anonim válasza:
Biodíszlet - más kérdés, hogy a díszlet nem ártana, ha kellemes látvány lenne.
2020. dec. 28. 21:14
17/21 anonim válasza:
Pedig jobban beszél. Ráadásul tanultabb és intelligensebb is nálad.
2020. dec. 28. 21:17
18/21 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Csak hogy ne halj meg teljesen hülyén, tájékoztatlak, hogy Bissau-Guinea Nyugat-Afrikában van nem Dél-Amerikában. Azért ha már így beleálltál a dologba, ennyit illene tudnod.
2020. dec. 28. 21:27
19/21 anonim válasza:
Nekem nem az a bajom vele, hogy néger. Az a bajom, hogy nem akar jót a magyaroknak, sőt kifejezetten rosszat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!