Kocsis Cake Olivio-ról mi a vélemenyetek?
A magyar emberek mennyire fogadják el hogy van egy színesbőrű Dél-amerikai országgyűlésű képviselő, miközben a legtöbb párt mind bevándorlás ellenes?
Úgy tudom hogy félig magyar, de mégis kirekesztik szegényt a mindennapokban a bőrszine miatt.
Kissé meglepő miközben Magyarország az európa második legrasszistább országa a Lengyelek után, és az országházban mégis van egy “migráns” ahogy mi magyarok mondjuk.
Én arra lennék inkább kiváncsi, hogy hányan szavaztak rá?
Szegény MSZP-s nyugdíjasok akik mentek bőszen szavazni az MSZP-re nem gondolták, hogy valami cake olivió-t juttatnak be az biztos
Emberileg nem ismerem.
Szerintem a Párbeszéd legnormálisabb politikusa,Szabó Tímeát,Karácsonyt és Tordait ismerve...
A bőrszíne és származása pedig kit érdekel.
"Milyen jellegű atrocitások? Beszólások főleg". Kinek nem szólnak be ma Magyaro-on? Akárkinek, akármikor, akármiért. Ha alacsony, ha magas, ha kövér, ha sovány, ha "külföldiül" beszél, ha...
Ezért kár volt ezt a "kérdést" feltenni. Pláne, hogy szó sincs arról, amiről írsz, miszerint kirekesztik.
Lemaradtam valamiről? Nem a kormánypártok kezdtek el hisztizni a migránsok miatt, aminek egyenes következménye volt, a rasszista uszítás?
Nem a fidesz, meg a kapcsolt szatelitjei a bevándorlásellenesek?
Nem a fidesz szavazóinak kezd el habzani a szája, ha a migráció csak szóba kerül?
Akkor miért az ellenzéken kell egy színesbőrű képviselőt számonkérni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!