Mit szóltok hozzá, hogy az Európai nagyvárosok közül Budapest gazdasága esett vissza a legnagyobbat 2020-ban, az összes közül?
És ez nem Karácsony Gergely miatt van, még mielőtt megörülnének a Fideszes vidékiek. Geri már ezt a szart örökölte az előző X év Fidesz terrortól ami Budapestet sújtotta. Bizony egy gazdaságilag éppen az összeomlás előtt álló várost hagytak hátra, amiből KG-nek a legjobbat kell kihoznia, ugyanis eddig csak és kizárólag a külföldi bulituristákra épült a város gazdasága, ami nem csak covid hanem bármilyen gazdasági válság idején lenullázódik, mint most is. Nem csoda hát, hogy a legalján szerepelt a listának, már Bukarest is sokkal fejlettebb város gazdaságilag, mert ott nem csak turizmus volt, hanem gazdasági és IT szektor is jelentős volt, tulajdonképpen Kelet-Európa fővárosa lett. De mi... csak egy ex-hányásdomb voltunk, hála Rogánéknak.
Mit szóltok ehhez?
Retardált komcsisag xd Végem van xd
Azért picit vicces, hogy úgy alkotsz véleményt, hogy nem ismersz és k#rv@ra fogalmad sincs a politikai nézeteimről. Tudod kisfiam, lehet hihetetlen, de van akinek van élete és leszarja a politikai helyzetet. Furcsa nem? Lesz@rjak a baloldalt és a jobboldalt és boldogan élnek és röhögnek az olyan f@szfejeken, mint pl egy-két válaszoló.
#21 hahaha 2009 "én nem a zemeszpére szavaztam, de..."
2017- "én nem afideszre szavaztam, de..." 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!