Mikor jönnek rá hogy a baloldal csak átveri az embereket?
"Egyébként akkora hatalmas nagy balos vagyok, hogy életemben nem szavaztam soha se DK-ra, se MSZP-re."
Nem attól leszel balos ha DK melett vagy az MSZMP melett szavazol. Jobboldaliság sem abban mutatkozik meg hogy a Fideszre szavazol.
"Ezen bal oldali értékek ma zömmel megvalósultak???csak nem a fidesz alatt?nézz már szét ebbe az országba!"
Teljesen igazad van. Ebben az országban nincs egészeégügy, oktatás, szólászabadaág. Tanulni csak a gazdagok kiváltsága...
"Jó,egykulcsos adó meg 27%áfakötelezettség.ebből hogy következik az hogy az átlagemberek érdekeit képviselte a fidesz?mikor bevallottan a lakossági fogyasztast adóztatják."
Rezsicsökkentés?Családtámogatás? Munkahelyek védelme? Adócsökkentés? A ÁFA 2% nőtt - vannak alap termékek melyeknél nincs akkora ÁFA kulcs - viszont a bérek jobban és bőven az infláció felett alakultak.
Ezért érezheted úgy, hogy csökkent a gáz fűtőértéke bár én nem tapasztaltam:
• A gázkészülékeket és egyéb fűtési rendszereket kiemelten fontos rendszeresen és szakszerűen karbantartani. Ha ez nem valósul meg, csökken azok teljesítménye és így a hatásfoka is.
• A hidegebb téli időszakokban több energia szükséges egy adott tér befűtéséhez, de például a víz felmelegítéséhez is, hiszen télen a vezetékes csapvíz is hidegebb a megszokottnál.
• Az épületek hőszigetelésének minősége is lényeges.
• Kizárólag a láng színéből nem szabad a gáz minőségére következtetni, mert a gázfogyasztó berendezés szennyeződései is megváltoztathatják a gáz színét.
A földgáz fűtőértéke (met.com)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!