Hogyan lehetne meggyőzni az baloldali liberális embereket, hogy a Fidesz igenis nagyon sok jót tesz az országnak, köztük nekik is?
Vagy ez veszett fejsze nyele? Soha nem fogják elismerni a Fidesz érdemeit, már csak egoból se igaz?
Emlékszem mikor áprilisban nyert a Fidesz, akkor Orbán azt mondta tudja hogy sokan nem akarják, hogy ő legyen az ország minisztere, ennek ellenére ezekről az emberekről sem fog megfeledkezni.
Mocskolódástól mentes kulturált válaszokat.
Jót? Sorold már. Szerinted a közpénzek ellopása, az eü, oktatás taccsra vágása, nyugdíj ellopása, haverok kitömése, kórház helyett stadion, 0-24 migránsozás, EU ostorozása (bezzeg a pénzeik jók nekik), bűnözők pártolása, sorolhatnám, ezek jó cselekedetek?
Csak EGYET mondj, ami a Fidesz érdeme, amitől tényleg jobb lett az ország, és ami bizonyíthatóan(!!) IGAZ.
"Orbán azt mondta tudja hogy sokan nem akarják, hogy ő legyen az ország minisztere" - Igen, 10 millióból 8 millió ember nem akarja hogy egy tolvaj hazug őrült legyen a minisztere, köztük én sem.
"ennek ellenére ezekről az emberekről sem fog megfeledkezni." - persze hogy ne, hiszen tőlünk is lehet lopni.
"Hogyan lehetne meggyőzni az baloldali liberális embereket, hogy a Fidesz igenis nagyon sok jót tesz az országnak, köztük nekik is?"
"Emlékszem mikor áprilisban nyert a Fidesz, akkor Orbán azt mondta tudja hogy sokan nem akarják, hogy ő legyen az ország minisztere, ennek ellenére ezekről az emberekről sem fog megfeledkezni."
Az után lehet meggyőznöd a többi embert arról, hogy a fidesz jót is tesz, miután rájössz, hogy a fidesz semmi mást nem csinál, csak a saját haverjainak kedvez. Ha ez épp nem menne törvényesen, akkor majd módosítja azt, és máris minden rendben van.
Tudjuk, hogy nem fog megfeledkezni rólunk Viktor, emlékeztetett minket március 15-én.
Valahogy úgy, hogy:
"A választások után természetesen elégtétel fogunk venni erkölcsi, politikai és jogi elégtételt."
És én mint a Soros-hálózat oszlopos ügynöke (magyarul valaki, aki merészel nem fideszes lenni), ezt meg is jegyeztem, tudod ez a különbség, hogy én azt is látom és hallom, amit a fideszesek már szeretnék, ha felejtenénk.
Jobboldali liberálisként sem jut eszembe egy jó sem amit a fidesz csinált.
Pár példa jó lenne, ami igaz is (mert a számlák évekre visszamenőleg el vannak téve, így pl a rezsicsökkentés kamut nem volt nehéz ellenőrizni).
"Emlékszem mikor áprilisban nyert a Fidesz, akkor Orbán azt mondta tudja hogy sokan nem akarják, hogy ő legyen az ország minisztere, ennek ellenére ezekről az emberekről sem fog megfeledkezni."
Ja, nem fog rólunk elfeledkezni, mert elégtételt fog venni. :D
Érdekes hangzik 8 év kormányzás után. 2010-ben valahogyan elmaradt ez a mondat, csak most lett hirtelen fontos?
"Mit akarsz megértetni azokkal, akik a BMW-gyár idetelepülését is képesek a magyarokkal történő kib..szásként interpretálni?😂"
Főleg, hogy egy kormánypárti álomvilágon kívül ilyen nem is történt.
"Hogyan lehetne meggyőzni az baloldali liberális embereket, hogy a Fidesz igenis nagyon sok jót tesz az országnak, köztük nekik is?"
Valós tettekkel!
Azzal, hogy itt összelelkeseded magad, hogy kitaláltok mindent amit aztán elmeséltek, az csak önámítás!
A jót nem megfogalmazni, hanem meglépni kéne már végre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!