Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az oltásigazolást hamisítók...

Az oltásigazolást hamisítók kapjanak letöltendő börtönt?

Figyelt kérdés
Ez elvégre okirathamisítás és mások veszélyeztetése.

2020. dec. 24. 19:07
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
96%

A közvéleménykutatások és saját ismerettségi kör tapasztalatai alapján, ha holnap itt lenne 1 millió vakcina, az elég lenne azoknak, akik önként akarják beadni maguknak (időstől fiatalig mindenkinek). Ha lenne mondjuk 5 millió adag, a maradék 4 millió ott rohadna meg a -70 fokon, mert senkinek nem kell.

Ez egyszerre sajnálatos a társadalomra nézve, hogy ennyire rossz a tájékozottság, veszélyértékelés az emberek nagy részének, de azoknak jó lesz, akik önként akarják beadni maguknak, mert hamar elérhetővé fog válni az oltás.

2020. dec. 24. 22:50
 32/46 anonim ***** válasza:
88%
Lehet,hogy naiv vagyok,de én mèg bízok az emberekben. Amennyien elutasítjàk világszerte az oltást... ha tényleg bekövetkezik,remélem itt kő kövön nem marad,és az emberek kiállnak azèrt,hogy nehogy majd állambácsi,a lègitársaságok meg holmi igazgatók döntsék el,hogy milyen kotyvalèkot rakjanak a testedbe. A nèpnek,a tömegnek mindig nagyobb hatalma volt. Amit a nép hagy,az fog bekövetkezni.
2020. dec. 24. 22:51
 33/46 anonim ***** válasza:
86%
Ha oltáskönyvvel állnának neki szórakozni az már simán a szabadság megsértése is lenne, olyan eu s perek lennének belőle mint annak a rendje.
2020. dec. 24. 23:51
 34/46 anonim ***** válasza:
83%
#32 Már miért is lenne sajnálatos? Mármint, nem akarok alusisakos lenni, de az hódziher, hogy nem leszek az első között, sőt, még a második, harmadik és negyedik sem leszek aki oltásra megy. Ez inkább csak annyi, hogy marhára nem akarok béta tesztelő lenni.
2020. dec. 24. 23:53
 35/46 anonim ***** válasza:
0%
34: ez nem magyar találmány lesz, az EU totál egy követ fog fújni velük
2020. dec. 25. 00:13
 36/46 anonim ***** válasza:
17%

Na jóóóó álljon meg a menet!!!!

Nekem is vannak fenntartásaim az oltással kapcsolatban, de azért nem kell úgy beállítani, mint ha az oltás beadása a biztos halált jelentené. Nyilván az oltásra minél előbb szükség van, különben még vagy 3 évig szopunk ezzel a sz.r vírussal, amit senki nem akar. Szóval bár nekem sem tetszik ez a gyors tempó, de azért érthető, hogy miért olyan fontos, hogy minél előbb legyen oltás. Vagy ti inkább azt akarjátok, hogy a vendéglátósok végleg bezárhassanak, ne lehessen 20 főnél nagyobb összejövetelt szervezni és napi 8 órát maszkban kelljen tölteni? Mert vagy ez, vagy az, senki se örül a helyzetnek, de ez van.

Amúgy azért az oltás nem ördögtől való. Azt azért már tudjuk, hogy nagyon nagy eséllyel hatásos a vírus ellen, és nagyon kicsi az esélye hogy allergia nélküli embereknél mellékhatásokat okozzon. Az is nagyon valószínűtlen, hogy hosszútávon káros mellékhatásai lennének. Igen, még nem ismerjük pontosan az összes mellékhatást, de

1. Senki nem propagálja, hogy ez az oltás milyen tökéletes, még a készítői is bevallják, hogy lehetnek még mellékhatások amiket nem ismernek, de ezeket próbálják minél jobban kiszűrni.

2. Az nem igaz, hogy nincs tesztelve, sok emberen tesztelték és három tesztfázison sikeresen túljutott, szóval az túlzás, hogy minket akarnának tesztalanyként használni. Ha mi vagyunk a tesztalanyok, akkor kinek készül az oltás? Mert mindenkit már a tesztalany fázisban beoltanak. És igen, sok politikus is beoltatja magát, pl. USÁ-ban őket oltják be először.

Az okirat hamisítás meg okirat hamisítás és kész. A cél nem szentesíti az eszközt. És igen, ha az orvos beírja, hogy beoltott miközben kiönti az oltóanyagot az is okirat hamisítás. Egyébként már eddig is (mármint korona előtt) hallottam orvosokról, akik beírják az oltást a kiskönyvbe anélkül, hogy oltottak volna, és ez a legundorítóbb, mert így a páciens egészségét veszélyezteti pénzért, vagyis megszegi az orvosi esküjét.

2020. dec. 25. 02:04
 37/46 Koplárovics Béci ***** válasza:
12%

"#14 felajánlom a "koktélom" egy rettegőnek. Ha 200 évig él nekem köszönheti. Ha "krokodillá változik" akkor még én jártam jól."

Már ne is haragudj, de itt a rettegő az te vagy. Egy aprócska kis zuritól be vagy fosva, mint egy 5 éves kisgyerek.

2020. dec. 25. 10:48
 38/46 anonim ***** válasza:
88%

Miért én lennék arettegő? Én szerintem jogosan tartok egy alig tesztelt oltástol amit kB rám akarnak erőltetni. Amit ennyire erőltetni akarnak az szerintem rossz jel.

Te viszont halálosan rettegsz egy influenza szintű, najó annál valamivel erősebb vírustól ahol a halottak nagy része 50 alapbetegséggel rendelkezik.

Akkor ki retteg? És ki az aki jogosan tart valamitől?

2020. dec. 25. 12:34
 39/46 Koplárovics Béci ***** válasza:
9%

"Te viszont halálosan rettegsz egy influenza szintű, najó annál valamivel erősebb vírustól ahol a halottak nagy része 50 alapbetegséggel rendelkezik."

Már miért rettegnék? Egyszerűen nem szeretnék beteg lenni. Te igen? Még influenza-szerű tüneteket sem szeretnék. Egyszerűen mert szeretek egészséges lenni. Te nem?

"jogosan tartok egy alig tesztelt oltástol"

Jelenleg úgy néz ki, hogy az oltás a megoldás a náthára. Egészséges embernél még mindig kisebb az esély egy esetleges mellékhatásra, mint akár csak enyhe tünetekre a betegség esetben.

"ahol a halottak nagy része 50 alapbetegséggel rendelkezik."

Csak 50-ig tudsz számolni, vagy miért nem mertél nagyobb baromságot leírni?

"Akkor ki retteg? És ki az aki jogosan tart valamitől?"

Továbbra sem én rinyálok egy szúrástól, te rettegsz itt végig. De nekem 8, én jövőre megyek, te majd maradsz s fenekeden otthon a pincédben.

2020. dec. 25. 12:52
 40/46 anonim ***** válasza:
84%

"Az oltás a megoldás a náthára"

A náthára nem is kell oltás te nagyon okos. Ha nátha akkor még minek oltassam magam. Ennyi.

2020. dec. 25. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!