Az oltásigazolást hamisítók kapjanak letöltendő börtönt?
Figyelt kérdés
Ez elvégre okirathamisítás és mások veszélyeztetése.2020. dec. 24. 19:07
11/46 anonim válasza:
Amúgy, kérdésre is válaszolva, a hamisítást a törvény bünteti. Az már más kérdés, hogy el tudják-e kapni a hamisítót vagy sem.
#10 is én voltam
12/46 Koplárovics Béci válasza:
Nem kell börtön, csak ha már egyszer van oltási igazolása, akkor tegyük azt legálissá. Egy jó kis koktéllal az összes elérhető oltásból :)
14/46 anonim válasza:
#14 felajánlom a "koktélom" egy rettegőnek. Ha 200 évig él nekem köszönheti. Ha "krokodillá változik" akkor még én jártam jól.
15/46 anonim válasza:
Kívánom,hogy jövő ilyenkor is legyen ekkora a pofád.
17/46 anonim válasza:
"Mert csak neten arc nélkül,van nagy pofád"
/Polgár PetIi/
20/46 anonim válasza:
Hát Beoltatni nem fogom magam az biztos.
Ha a TEK rá töri az ajtót, lefog és erővel beolt akkor lenne csak kisebb az arcom de csak azért mert utána a halálos ágyamon nem lenne kedvem másokkal veszekedni.
Önként nem oltatom be magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!