Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gyártanak konteókat az...

Miért gyártanak konteókat az emberek a koronavírusról, és miért kezelik azokat tényként?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy az emberek KONTEÓKAT gyártanak a koronavírusról, tényként kezelik azokat, majd LETAGADJÁK, hogy ezek konteók lennének.

KONTEÓ SZÓ JELENTÉSE: Spekuláció, amely összeesküvés-elméletről szól. Tehát NEM TÉNYEK, csupán, kitalációk, spekulációk, amiket ők valószínűnek tartanak, amiket az ő birka csordájuk hajtogat napról napra, és terjeszti az igét.

És ezekre a spekulációkra érveket várnak. De milyen érveket? Lehet értelmes érvet mondani egy kitalált dologra? Ja, hogy nem lehet, mert az sem egy érv, NEM EGY TÉNY, csak egy SPEKULÁCIÓ. Miért kezeljük ezeket a hülyeségeket tényként?

2020. dec. 24. 11:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Jajj látom a konteó hívők mindenkit lepofoztak:D titeket tényleg chipelni kéne és eltiltani a szoc médiától, jól megfogalmazta a hármas, mi veletek a probléma
2020. dec. 24. 13:00
 12/19 anonim ***** válasza:
30%
Ugye te nem a törölt 200 kérdéses vírushívő konteósozó troll vagy? 🤣
2020. dec. 24. 13:04
 13/19 anonim ***** válasza:
81%

A gond az, hogy...

én is konteónak hittem azt, hogy:

-ha megvan az oltás, akkor utána is maszk lesz

-igazolni kell,hogy be vagy oltatva, csak akkor vehetsz igénybe ilyen-olyan szolgáltatást.

Oké, még tervben van, de erről beszélnek, írnak. Portfólio, hvg, tehát nem ezoblablás angyalifények, meg gyíkemberek, meg "5g terjeszti a vírust!!" oldalak...

2020. dec. 24. 13:28
 14/19 A kérdező kommentje:

13: igazolás az oltásunkról szerintem rohadtul nem hülyeség, erre valóban számítani lehetett, én ezekre a szánalmas mód hihetetlen dolgokra gondolok, PÉLDÁUL hogy be leszünk chipezve, de egyébként sok hülyeséget olvastam még:D és nyilván maszk kell az oltás ellenére is, hiszen nem mindenki adatja be magának az oltást

ettől sokkal nagyobb baromságokat hallani, amikre gondolok, de ezzel ellentétben vannak értelmes feltétezések is, igen.

2020. dec. 24. 13:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Itt kettő oldal vitatkozik nap mint nap. De nem lesz kötelező az oltás, nem kötelezhetnek senkit ez törvényekben van megírva és úgysem tudják rá venni az embereket olyanra amit nem akarnak. Még ha most ez is van mondva vagyis még ez sem volt kimondva így csak annyi, hogy az oltottak kapnak könyvet az oltásról. Nem nagy cucc olyan mint a kisállat egézségügyi kis könyv, mész oktásra és ott jegyzik. Lehet, hogy ha majd külföldre akarsz menni valamelyik országba akkor kelleni fog, de ilyen van máshol is jelenleg. Itt mindenki KONTEOS mert mindkét oldal állít valamit, de az igazat senki nem tudja mert ahoz mi kevesek vagyunk.
2020. dec. 24. 14:47
 16/19 anonim ***** válasza:
66%

Na ezt pl ki terjeszti "nem lesz kötelező az oltás, nem kötelezhetnek senkit ez törvényekben van megírva" - akkor a jelenleg is létező védőoltás mi?

Nagyon kíváncsi lennék amúgy, milyen emberek ezek a valóságban.

2020. dec. 25. 09:15
 17/19 A kérdező kommentje:
16-os, én tudom, hogy van jelenleg is kötelező védőoltás, és be is mondták a tévében, hogy kötelezhetnek minket a vakcina beadására.
2020. dec. 25. 09:38
 18/19 anonim ***** válasza:
50%

Van persze, de az teljesen más.

Ez egy gyorsan összedobott cucc.

2020. dec. 25. 10:19
 19/19 A kérdező kommentje:
igen, amin az egész világ dolgozik perpillanat gőzerővel.
2020. dec. 25. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!