Miért gyártanak konteókat az emberek a koronavírusról, és miért kezelik azokat tényként?
Azt vettem észre, hogy az emberek KONTEÓKAT gyártanak a koronavírusról, tényként kezelik azokat, majd LETAGADJÁK, hogy ezek konteók lennének.
KONTEÓ SZÓ JELENTÉSE: Spekuláció, amely összeesküvés-elméletről szól. Tehát NEM TÉNYEK, csupán, kitalációk, spekulációk, amiket ők valószínűnek tartanak, amiket az ő birka csordájuk hajtogat napról napra, és terjeszti az igét.
És ezekre a spekulációkra érveket várnak. De milyen érveket? Lehet értelmes érvet mondani egy kitalált dologra? Ja, hogy nem lehet, mert az sem egy érv, NEM EGY TÉNY, csak egy SPEKULÁCIÓ. Miért kezeljük ezeket a hülyeségeket tényként?
A gond az, hogy...
én is konteónak hittem azt, hogy:
-ha megvan az oltás, akkor utána is maszk lesz
-igazolni kell,hogy be vagy oltatva, csak akkor vehetsz igénybe ilyen-olyan szolgáltatást.
Oké, még tervben van, de erről beszélnek, írnak. Portfólio, hvg, tehát nem ezoblablás angyalifények, meg gyíkemberek, meg "5g terjeszti a vírust!!" oldalak...
13: igazolás az oltásunkról szerintem rohadtul nem hülyeség, erre valóban számítani lehetett, én ezekre a szánalmas mód hihetetlen dolgokra gondolok, PÉLDÁUL hogy be leszünk chipezve, de egyébként sok hülyeséget olvastam még:D és nyilván maszk kell az oltás ellenére is, hiszen nem mindenki adatja be magának az oltást
ettől sokkal nagyobb baromságokat hallani, amikre gondolok, de ezzel ellentétben vannak értelmes feltétezések is, igen.
Na ezt pl ki terjeszti "nem lesz kötelező az oltás, nem kötelezhetnek senkit ez törvényekben van megírva" - akkor a jelenleg is létező védőoltás mi?
Nagyon kíváncsi lennék amúgy, milyen emberek ezek a valóságban.
Van persze, de az teljesen más.
Ez egy gyorsan összedobott cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!