Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gyártanak konteókat az...

Miért gyártanak konteókat az emberek a koronavírusról, és miért kezelik azokat tényként?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy az emberek KONTEÓKAT gyártanak a koronavírusról, tényként kezelik azokat, majd LETAGADJÁK, hogy ezek konteók lennének.

KONTEÓ SZÓ JELENTÉSE: Spekuláció, amely összeesküvés-elméletről szól. Tehát NEM TÉNYEK, csupán, kitalációk, spekulációk, amiket ők valószínűnek tartanak, amiket az ő birka csordájuk hajtogat napról napra, és terjeszti az igét.

És ezekre a spekulációkra érveket várnak. De milyen érveket? Lehet értelmes érvet mondani egy kitalált dologra? Ja, hogy nem lehet, mert az sem egy érv, NEM EGY TÉNY, csak egy SPEKULÁCIÓ. Miért kezeljük ezeket a hülyeségeket tényként?

2020. dec. 24. 11:22
1 2
 1/19 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
59%
Ilyenek az emberek. A pletyka így terjed. Meg amúgy ha észrevetted, az emberek szeretnek félni, szeretnek rettegni. Ezért van oka létezésre például a horrorfilmeknek is.
2020. dec. 24. 11:25
 2/19 A kérdező kommentje:
Be kell valljam, ebben van valami! :D
2020. dec. 24. 11:28
 3/19 anonim ***** válasza:
48%

Kognitív disszonancia. Minden rosszat, negatívumot úgy próbál az ember elviselni/feldolgozni, hogy tagad, ferdíti a valóságot.

Ez egyébként egy remek fokmérője annak, hogy ki az állatszerű ösztönlény, aki nem képes magán uralkodni, és ki nem.

2020. dec. 24. 11:31
 4/19 anonim ***** válasza:
22%
Nagy az isten állatkertje.
2020. dec. 24. 12:05
 5/19 anonim ***** válasza:
57%

Mert idióták és tanulatlan az összes putris.Én biztos nem fogok meghalni ezzek miatt. Kitalálnak minden hülyeséget annak ellenére hogy a kormány mit mond. Nem gondolkodnak mint az olyanok mint mi.

Én nem foglalkozok velük, itthon vagyok, rendelek mindent ha meg muszáj menni akkor is csak kesztyű és maszk. De hála istenek az nagyon ritka.

2020. dec. 24. 12:14
 6/19 anonim ***** válasza:
52%
Talán azért mert a legtöbb koronakonteó valósággá vált. Így neked kéne atértelmezned hogy ezek tényleg csak pletykák vagy van realitásuk.
2020. dec. 24. 12:33
 7/19 anonim ***** válasza:
43%

Mert okot adnak a konteókra. Szerintem elég fantáziátlan, szűk látókörű, aki nem képes más véleményeket is meghallgatni, nem tudja a másságot elfogadni.

Isten az a mindenség, végtelenség. Mert minden varrációját a létezésnek ki kell próbálni, hogy értékelni tudjuk ami van. És pont ez gyönyörű benne, különben unalmas, magányos lenne a világ. Mert aki konteózik, az magából indul ki. A saját hibáját veszi észre másokban. Mert amire ő gondolni sem mer, azt mások meg merik fogalmazni. Tehát mások szabadságát irigyli az ilyen.

2020. dec. 24. 12:45
 8/19 anonim ***** válasza:
19%
Szórakozásból konteóznak. Hasonló mint az Amerika kapitány, vagy a Pókember, csak ellenkező érzelmeket kiváltva.
2020. dec. 24. 12:51
 9/19 anonim ***** válasza:
77%
Mert nem megbízható a kommunikációja a hatalomnak és a járványt kezelő szervezeteknek. Például tavasszal még nem hogy nem kellett a maszk, egyenesen károsnak mondták, most meg mindenhol kötelező. Akik pár hónapja még oltás igazolványról beszéltek, azokat szépen lelaposföldesötgésgyíkembereskonteósozták a mindenható vírushívők, ma meg már ott tartunk, hogy a kormányinfón is beismerték ennek a tervét. Vagy ott van a halottak számlálási módja, Cili néni maga vallotta be, hogy mindenki covid halott, aki VALAHA egy db pozitív covid19 teszteredményt produkált és elhunyt. De tudnék még vagy 100 ilyen ellentmondást összeszedni, szerintem ennyiből is érthető, hogy nem feltétlenül hŰjEkOnTeJóSLaPosFölDeS aki nem feltétlenül hisz a szent vakcinában és a szuper halálos vírusban ezek után, hogy ugyanazok nyomják, akik például a mostani dolgok szöges ellentétét állították tavasszal.
2020. dec. 24. 12:51
 10/19 A kérdező kommentje:
hatoska, már pedig nem fogunk chipet kapni de ne zavartasd magad
2020. dec. 24. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!