Miért gyártanak konteókat az emberek a koronavírusról, és miért kezelik azokat tényként?
Azt vettem észre, hogy az emberek KONTEÓKAT gyártanak a koronavírusról, tényként kezelik azokat, majd LETAGADJÁK, hogy ezek konteók lennének.
KONTEÓ SZÓ JELENTÉSE: Spekuláció, amely összeesküvés-elméletről szól. Tehát NEM TÉNYEK, csupán, kitalációk, spekulációk, amiket ők valószínűnek tartanak, amiket az ő birka csordájuk hajtogat napról napra, és terjeszti az igét.
És ezekre a spekulációkra érveket várnak. De milyen érveket? Lehet értelmes érvet mondani egy kitalált dologra? Ja, hogy nem lehet, mert az sem egy érv, NEM EGY TÉNY, csak egy SPEKULÁCIÓ. Miért kezeljük ezeket a hülyeségeket tényként?
Kognitív disszonancia. Minden rosszat, negatívumot úgy próbál az ember elviselni/feldolgozni, hogy tagad, ferdíti a valóságot.
Ez egyébként egy remek fokmérője annak, hogy ki az állatszerű ösztönlény, aki nem képes magán uralkodni, és ki nem.
Mert idióták és tanulatlan az összes putris.Én biztos nem fogok meghalni ezzek miatt. Kitalálnak minden hülyeséget annak ellenére hogy a kormány mit mond. Nem gondolkodnak mint az olyanok mint mi.
Én nem foglalkozok velük, itthon vagyok, rendelek mindent ha meg muszáj menni akkor is csak kesztyű és maszk. De hála istenek az nagyon ritka.
Mert okot adnak a konteókra. Szerintem elég fantáziátlan, szűk látókörű, aki nem képes más véleményeket is meghallgatni, nem tudja a másságot elfogadni.
Isten az a mindenség, végtelenség. Mert minden varrációját a létezésnek ki kell próbálni, hogy értékelni tudjuk ami van. És pont ez gyönyörű benne, különben unalmas, magányos lenne a világ. Mert aki konteózik, az magából indul ki. A saját hibáját veszi észre másokban. Mert amire ő gondolni sem mer, azt mások meg merik fogalmazni. Tehát mások szabadságát irigyli az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!