Gyurcsány miért nincs még börtönben?
"Én nem lövettem volna ki több tucatnyi ember szemét. TÁJÉKOZÓDJ!"
Mintha ezek az emberek olyan ártatlan békés tüntető emberek voltak.
Minek kellet a kocsikat, kukákat gyújtogatni? Felszedni a köveket és azzal meg egyébb dolgokkal dobálni a rendőröket?
Gondolom te se örülnél ha valaki felgyújta a te kocsidat.
Egyszerűen felháborít a bornírt idiótaság ami - főként balos - honfitársainkból süt.
1: BIZONYÍTOTT TÉNY - ha valaki olyan ostoba volt, hogy a legelejétől nem volt számára világos miután egyenesben közvetítették a tévék - , hogy Gyurcsány pribékjei TÖRVÉNYESEN KÖTELÉEZŐ AZONOSÍTÓ SZÁM NÉLKÜL, TÖRVÉNYILEG TILTOTT VIPERÁKKAL felfegyverkezve LŐTTEK BOLDOG-BOLDOGTALANT.
Annak a marhának aki még mindig - miután balos és jobbos testületek EGYÖNTETŰEN jelentették, hogy túlnyomó többségében ÁRTATLAN EMBEREKRE lőttek - azt hiszi, hogy randarízolókra lőttek közlöm :
VAZZE !!! KOCSMÁKBA MENETEK BE A PRIBÉKEK ÉS ONNAN BÉKÉSEN ISZOGATÓ EMBEREKET RÁNGATTAK KI ÉS VERTEK MEG, VITTEK EL !!!
MIA JÓ BÜDÖS FALLOSZRÓL BESZÉLTEK ITT VADMAJMOK ????
MENNYI BIZONYÍTÉK KELL MÉG ???? EMBEREK VAGYTOK TI ??? VAN AGYATOK ????
Orbán lopott mi ? Mit , hol ? HOgyan ? HOl a bizonyíték ? ( A szőlővel ne gyertek, mert ezt nem lopta csak hanem törvényesen jutott hozzá és nem milliárdokról volt szó, hanem kb húszmillióról. Másrészt a bíróság bizonyatotta, hogy Orbán nem követett el bűnt - ami egyébként bírósági végzés nélkül is világos volt. Sőt, Orbán családja visszafizette a pénzt mind egy fillérig !!!) Persze ti, nyomorult, gerinctelen vak görények keresitek a kákán a nem létező csomót m iközben a nyilvánvaló országrombolást meg nem veszitek észre. KÉRDEZEM: MIÉRT ???????
PERSZE AZ EGYIKŐTÖKET SEM ZAVAR -érdekes, hogy soha egyikőtök sem említi ezt a vaskosan vérforraló tényt - , hogy GYURCSÁNY FERENC AKI ELŐSZRETETTEL FASISZTÁZTA LE A 5 ÉVEN KERESZTÜL AZ ELELNZÉKET KONKRÉTAN EGY ZSIDÓTÓL RABOLT HÁZBAN LAKIK A RÓZSADOMBON !!!!
AZ NEM ZAVAR BENNETEKET MI ??? PRIBÉKEK !!!
Tudjátok-e például, hogy az elmúlt 8 évben régiós összehasonlításban 25 %-os a GDP növekedés elmaradásunk ???? HE ???? TUDJÁTOK EZT ???
AMIT A SAJÁT KIBBBAASSSZOTT SZEMETEKKEL LÁTTOK, AZT MEG NEM HISZITEK MI ???
Tudjátok mit jelent az a 25 %-os lemaradás a költségvetésnek ???
kb 2 000 000 000 000 forint kiesést. A gyengeelméjűek kedvéért: 2 000 milliárd forint kisésről van szó, amit szintén hitelből kellett az országnak finanszíroznia.
SOK VAK TEHÉN !!!!
GYŰLÖLÖM AZ ILYEN MENTALITÁSÚ VAKBAROM EMBEREKET !!!
Mellesleg Wekler SZDSZ-es politikus tízszer annyi pénzhez jutott mint Orbán családja ugyanabból a törvényes forrásból. Azzal egyetértek, hogy miniszterelnökként nem szerencsés ilyen lehetőséggel élni, ezt egyébként orbán személyesen friderikusz műsorában beismerte és elnézést kért.
A PÉNZT PEDIG VISSZAFIZETTÉK.
WEKLERREL BEZZEG NEM FOGLALKOZTOK MI ? AZ NEM BAJ, HA Ő JUT PÉNZHEZ, DE HA ORBÁN VAGY VALAMELYIK FIDEZSES AKKOR BAJ mI ????
Nem tudok mit kezdeni olyan elmebetegekkel akik szimplán átlépik a tényeket, mintha nem is lennének - lásd: a RENDŐRÖK TÉNYLEG ÁRTATLAN EMBEREK TÖMEGEIRE LŐTTEK, EZ BIZONYÍTOTT TÉNY, EGYETLEN ÉRDEMI BALOS POLITIKUS SEM TAGADJA MA MÁR EZT - csak az a bajom hogy ezek szavazhatnak.
ELMEBAJJAL SZAVAZNAK - EZÉRT LEHETETT MAGYARORSZÁGON EGY PUFAJKÁS GYILKOS, EGY D209-es BUTA SEGG MAJD EGY KISZES, APRÓ ANTALLI GYÖKÉR MINISZTERELNÖK.
Tudom, hogy Orbánnak is voltak "ügyei", de gyurcsányhoz képest egy kisangyal...
(nem, nem vagyok fideszes, sőt!)
egyébként miért érdekel hogy hány éves vagyok , nem tök mindegy???
első oldalon 47%:
mesélek egy hihetetlen de igaz történetet:
az egyik BÉKÉS tüntetésen történetesen én is részt vettem.
Képzeld csak el azzal a kicsi kis agyaddal, hogy az egyik mellék utcában megállt egy rendőrautó, és pár símaszkos ember ugrott ki belőle. Azok odajöttek közénk, pár üzlet kirakatát betörték , meg elkezdtek randalírozni... Mire mindenki rájuk figyelt volna eltűntek, és a helyükbe rohamrendőrök léptek, és úgy összevertek minket, hogy azt bizony soha nem fogom elfelejteni...
A komment megírásának időpontja: ma 12:30
Így kezdődnek a koncepciós eljárások. Szerencséd van hogy ennyivel megúsztad.
imádom az ien esti meséket:))) h ha annyian ott lettetek volna ahányan mondjátok esélye se lett volna a rendörségnek:))
normális ember az ien törö-zuzó tömeget elkerüli 1-2km-es körzetbe.... nehogy azt mondd h egy öreg néni aki a buszon a lehető legtávolabb ül egy zselézett haju tizenévestől is mert tart tőle, majd épp egy ilyen dühöngö 100 fős tömegen verekszi át magát h Morzsi kutyát sétáltassa este fél11kor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!