Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány miért nincs még...

Gyurcsány miért nincs még börtönben?

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 00:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
50%

Miért kellene börtönben lennie? A többi politikusnak az elmúlt 20 évéért miért nem kell? Orbánnak miért nem kell? Eladta az Állami Gazdaságokat,potom pénzért megvette Tokajt,szervezte a sztrájkokat és még lehetne sorolni. Gaskó most miért nem hirdet vajon vasutas sztrájkot? Miért inkább tárgyalni akar? Pedig nem lett beléőle MÁV-vezér,hiába számított rá.

Vagy itt van a Sukoró ügy! Gyurcsány és Bajnai hű,de sáros benne! Azután kiderül,hogy Orbánnak csak az a baja,hogy őt kihagyták belőle! Ez ugye milyen tisztességes?

Horvátországban nem Gyurcsány vett telket,hanem Demszki!

Nem kell mindent Gyurcsány nyakába varrni!

2010. aug. 13. 07:01
 12/29 anonim ***** válasza:
Milyet röhögnék, ha a börtönrácsok mögül nyilatkozna.... :D
2010. aug. 13. 08:17
 13/29 anonim válasza:
53%
Mert az egyedüli igazi bűne az volt, hogy fel merte venni a kesztyűt az ellenségként viselkedő, a kormányt mindenáron megdönteni, s a hatalmat újra megszerezni akaró ellenzékével. Azaz a rágalmakat nem engedte el a füle mellett, mint elődei, hanem vissza mert néha vágni, s ezért máig félnek tőle. S vegyük észre, ő millárdosból lette miniszterelnök, s nem miniszterelnökből milliárdos! S honnan van a vagyona? Jókor volt jó helyen, s felismerte a törvényes (de nem feltétlenül etikus) lehetőségeket. Ez viszont nem büntethető.
2010. aug. 13. 08:42
 14/29 anonim ***** válasza:
45%

93-as! fel merte venni a kesztyűt? o.O

Hol éltél te? állandóan elbujdokolt, utasítást adott a tüntetés szétverésére! na hagyjál már!

2010. aug. 13. 08:52
 15/29 anonim válasza:
40%

Jajj hagyjuk már...Mindenki tudja hogy egy politikust/volt politikust nem fognak bevarrni...Igaz biztos voltak stiklik nem véletlen hogy annyi pénze van mint a dög,ő megcsinálta mert volt rá esze.Mi ugyenezt csináltuk volna a helyében úgyhogy senki nem szólalhat meg.

F18

2010. aug. 13. 10:19
 16/29 anonim ***** válasza:
38%

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:19

Én nem lövettem volna ki több tucatnyi ember szemét. TÁJÉKOZÓDJ!

2010. aug. 13. 10:38
 17/29 anonim ***** válasza:
20%
Úristen !!!! Ennyi balos marhát !!!
2010. aug. 13. 10:54
 18/29 anonim ***** válasza:
20%

Gyurcsány 2004-től hagyta elszállni az államadósságot. Több mint 8 000 000 000 000 HUF -al nőtt az államadósságunk 4 év alatt s közben a gazdasági növekedés - miközben a környező országokban 6-11 %-os növekedések voltak - gyakorlatilag leállt. Ez gyilkos kombináció: gazdasági szempontból gyakorlatilag leölte MO-ot. Aztán pedig, miután csak megszorításokkal tudta volna a nagyrészt maga által előidézett helyzetet konszolidálni elkezdett hazudozni mint a vízfolyás még nagyobb bajba taszítva az országot. Miért hazudott ??? CSAK AZÉRT, HOGY NEHOGY ELVESZÍTSE A 2006-OS VÁLASZTÁST !!

AKI EZT NEM LÁTJA AZZAL NAGYON NAGY BAJ VAN !!

Orbán bűnös-e ?? NEM !!

Nézzünk meg például:

2002-ben a GDP arányos államadósság: 53 %

2006-ban a GDP arányos államadósság: 70 %

Most: 80 %

Orbán 98-ban kirúgta az IMF-et - megszabadítva MO-ot a pénzügyi zsarnokságtól - majd Gyurcsány újra behozta őket újabb gigantikus hitellel súlyosbítva hazánk helyzetét. S közben mindenki fasiszta volt aki ellent mert mondani

S KÖZBEN: GYURCSÁNY FERENC A MAI NAPIG EGY ZSIDÓTÓL RABOLT HÁZBAN LAKIK !!!!!!! Úgy fasisztáz, hogy ő egy megölt, megrabolt zsidó házában pöffeszkedik !!!

HOL ÉLTEK TI ?? MIBŐL VAGYTOK TI GYÚRVA ????

2010. aug. 13. 11:04
 19/29 anonim ***** válasza:
69%

Úristen!!! Ennyi balos marhát! (Miért kell ilyeneket írni?)

Tudni kellene elfogadni, hogy másoknak más véleménye van és nem csak a saját fejünk után menni. Egyébként én hír Tv-ét és Atv-ét is nézek, ez igaz rádióra is. Nem vagyok Gyurcsány fan, de Vona fan és Orbán fan sem. Szerintem mindenkire ráfér ebben az országban, hogy a másik oldalt is figyelemmel kövesse. Aki csak echót, csak hír tv-t vagy csak atv-t néz az beszűkült látókörű. Egyszerre kell figyelemmel követni, mindet!

2010. aug. 13. 11:04
 20/29 bumbi02 ***** válasza:
51%

Én nem lövettem volna ki több tucatnyi ember szemét. TÁJÉKOZÓDJ!

heh.. kiváncsi vagyok hol van az a tucat ember aki nem csinált semmit de kilőtték a szemét... akiket ott meglőttek azok nem véletlen lettek benn a célkeresztben...

2010. aug. 13. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!