Gyurcsány miért nincs még börtönben?
Miért kellene börtönben lennie? A többi politikusnak az elmúlt 20 évéért miért nem kell? Orbánnak miért nem kell? Eladta az Állami Gazdaságokat,potom pénzért megvette Tokajt,szervezte a sztrájkokat és még lehetne sorolni. Gaskó most miért nem hirdet vajon vasutas sztrájkot? Miért inkább tárgyalni akar? Pedig nem lett beléőle MÁV-vezér,hiába számított rá.
Vagy itt van a Sukoró ügy! Gyurcsány és Bajnai hű,de sáros benne! Azután kiderül,hogy Orbánnak csak az a baja,hogy őt kihagyták belőle! Ez ugye milyen tisztességes?
Horvátországban nem Gyurcsány vett telket,hanem Demszki!
Nem kell mindent Gyurcsány nyakába varrni!
93-as! fel merte venni a kesztyűt? o.O
Hol éltél te? állandóan elbujdokolt, utasítást adott a tüntetés szétverésére! na hagyjál már!
Jajj hagyjuk már...Mindenki tudja hogy egy politikust/volt politikust nem fognak bevarrni...Igaz biztos voltak stiklik nem véletlen hogy annyi pénze van mint a dög,ő megcsinálta mert volt rá esze.Mi ugyenezt csináltuk volna a helyében úgyhogy senki nem szólalhat meg.
F18
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:19
Én nem lövettem volna ki több tucatnyi ember szemét. TÁJÉKOZÓDJ!
Gyurcsány 2004-től hagyta elszállni az államadósságot. Több mint 8 000 000 000 000 HUF -al nőtt az államadósságunk 4 év alatt s közben a gazdasági növekedés - miközben a környező országokban 6-11 %-os növekedések voltak - gyakorlatilag leállt. Ez gyilkos kombináció: gazdasági szempontból gyakorlatilag leölte MO-ot. Aztán pedig, miután csak megszorításokkal tudta volna a nagyrészt maga által előidézett helyzetet konszolidálni elkezdett hazudozni mint a vízfolyás még nagyobb bajba taszítva az országot. Miért hazudott ??? CSAK AZÉRT, HOGY NEHOGY ELVESZÍTSE A 2006-OS VÁLASZTÁST !!
AKI EZT NEM LÁTJA AZZAL NAGYON NAGY BAJ VAN !!
Orbán bűnös-e ?? NEM !!
Nézzünk meg például:
2002-ben a GDP arányos államadósság: 53 %
2006-ban a GDP arányos államadósság: 70 %
Most: 80 %
Orbán 98-ban kirúgta az IMF-et - megszabadítva MO-ot a pénzügyi zsarnokságtól - majd Gyurcsány újra behozta őket újabb gigantikus hitellel súlyosbítva hazánk helyzetét. S közben mindenki fasiszta volt aki ellent mert mondani
S KÖZBEN: GYURCSÁNY FERENC A MAI NAPIG EGY ZSIDÓTÓL RABOLT HÁZBAN LAKIK !!!!!!! Úgy fasisztáz, hogy ő egy megölt, megrabolt zsidó házában pöffeszkedik !!!
HOL ÉLTEK TI ?? MIBŐL VAGYTOK TI GYÚRVA ????
Úristen!!! Ennyi balos marhát! (Miért kell ilyeneket írni?)
Tudni kellene elfogadni, hogy másoknak más véleménye van és nem csak a saját fejünk után menni. Egyébként én hír Tv-ét és Atv-ét is nézek, ez igaz rádióra is. Nem vagyok Gyurcsány fan, de Vona fan és Orbán fan sem. Szerintem mindenkire ráfér ebben az országban, hogy a másik oldalt is figyelemmel kövesse. Aki csak echót, csak hír tv-t vagy csak atv-t néz az beszűkült látókörű. Egyszerre kell figyelemmel követni, mindet!
Én nem lövettem volna ki több tucatnyi ember szemét. TÁJÉKOZÓDJ!
heh.. kiváncsi vagyok hol van az a tucat ember aki nem csinált semmit de kilőtték a szemét... akiket ott meglőttek azok nem véletlen lettek benn a célkeresztben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!