Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Ellenzéki Összefogás...

Az Ellenzéki Összefogás tényleg bevezeti majd az alapjövedelmet?

Figyelt kérdés
Tegnap azt mondta közmunkán az egyik öreg, hogy rájuk szavazzak mert lesz havi 100 ezer forintunk és végre nem kell majd dolgozni járni
2020. dec. 22. 07:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%
De csak akkor, ha mindenki megkapta a csipes oltását.
2020. dec. 22. 08:01
 2/22 anonim ***** válasza:
76%

😂😂😂

Jó kis vicc. Közmunkan az mondta az egyik öreg...jolvan'.

Tudod,hogy mi ez a nagy ellenzéki összefogás? Egy nagy szarkupac.

2020. dec. 22. 08:02
 3/22 A kérdező kommentje:
Én eddig Mi Hazánk párti voltam mert itt a falun nem csípem a kisebbséget de ha kapok havi 100 ezer forintot és nem kell dolgozni akkor az Ellenzéki Összefogásra szavazok majd meg szerintem mindenki itt a közmunkán
2020. dec. 22. 08:05
 4/22 anonim ***** válasza:
21%
Ahamm.
2020. dec. 22. 08:06
 5/22 anonim ***** válasza:
82%
És azt a fejenként havi 100 ezer forintot hogy fogja kifizetni az ország? Vagy csak nyomtatunk jóóó sok pénzt, hogy legyen mindenkinek? Na pont az ilyenek miatt inkább el sem megyek szavazni, mint erre az ellenzékre szavazzak. Persze sokan tényleg beveszik a legyenmindeningyen meg a legyenmindenjaúú szlogeneket.
2020. dec. 22. 08:11
 6/22 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondta az öreg, hogy elveszik a pénzt Mészárostól meg az európai unió is több pénzt fog adni ha nem lesz itt diktatúra és lesz pénz mert most csak dolgoztat minket az orbán feleslegesen

2020. dec. 22. 08:13
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Az eu biztos nem alapjövedelemre fogja adni a pénzt, ami nálunk sokkal gazdagabb országokban is elbukott. Mészáros vagyonát most amit néztem adatot 407 milliárd ft. Ennek a nagy része persze cégekben, ingatlanokban, stb nem pénzszerű eszközökben van. De tegyük fel, hogy ez mind kp, akkor kb 4 millió ember egyszeri 100 ezeres alapjövedelmét lehetne kifizetni.

Komolyan inkább a szociális rendszer rendbetételével kampányolnának, mert az az euban a legrosszabbak közt van, nem ilyen f@szságokkal, persze tudom az nem jól hangzik.

2020. dec. 22. 08:20
 8/22 A kérdező kommentje:
Mind1 engem nem érdekel ha lesz alapjövedelem akkor rájuk szavazok ha nem akkor meg minek
2020. dec. 22. 08:29
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok Orbán párti,meg fideszes,de tudod,hogy mi az a diktatúra?

Persze,hogy nem.

2020. dec. 22. 08:31
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz rá pénz.
2020. dec. 22. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!