Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha jövő vasárnap tartanák a...

Ha jövő vasárnap tartanák a választásokat a felsoroltak közül kire szavaznál?

Figyelt kérdés

Megköszönném, ha néhány szóban megindokolnád a döntésed.

Megkérlek, hogy a felsorolt három lehetőség közül válasszatok, amennyiben egyik se ezt komment formájában jelezzétek, megindokolva döntéseteket. Köszönöm szépen!

2020. dec. 21. 19:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Arra, hogy nem tudod összeszámolni, hogy a látszatintézkedések (szja, csok, stb) után nem éri meg. Merthogy párhamosan ott volt sok tucat adóemelés, amit te fizetsz.
2020. dec. 28. 16:40
 22/26 anonim ***** válasza:
Kiszámolom ígérem. Most ünnepeke között ráérek.
2020. dec. 28. 17:08
 23/26 anonim ***** válasza:
51%
10 es a fidesz pont azokat szolgálja ki és azt csinálja amit leirtál.vagy marketingbe mást mondd
2020. dec. 28. 21:58
 24/26 anonim ***** válasza:

7 es ja.a rendőrattakkal és visszaélésékkel.komolyan azt gondolod hogy hatalmat kap nem élne vissza vele?

13 de van pl hogy nem szavazol egyikre se,amugy a mi hazánkat is irányitják a tőkések.jóval magyarabb vagyok mint te mert nem szavazok egyik csalóra se.

14.ja vagy az a magyar amelyik egyikre se szavaz

19 es ja mintha a fideszt nem kézivezérelnék nagyobb országok amelyiknek gyarmatai vagyunk. hiába ironizálsz hitelen vagy ezzel az ironikus irásoddal.

16 és az országnak mi éri meg?ez a baj hogy az orruknál tovább nem látnak

Ami a megoldás.az embereknek bojkottálni kéne a választást egész addig ameddig egy normális párt nincsen.ha nem akkor elkergetni a kormányt és összekapni magukat ha a rendszer/kormány szar.rendszert kéne váltani végre.

2020. dec. 28. 22:05
 25/26 anonim ***** válasza:
ja és nem szavaznék senkire mert nincs egy normális párt és rendszerszintü a probléma.én már az összes eddigi választást bojkottáltam (nem mentem el vagy érvénytelenül szavaztam) ahol képviselőválasztás volt.Anno egy polgimester választásra mentem el csak.Csak igy lehet elérni hogy normális kormány legyen ha igy teszünk.Ha a sok megalkuvó kis ge ci nem bojkottálja mert hát jó ez a szar akkor nem lesz érvénytelen a szavazás és nem kényszerülnek rá a politikusok a jó kormányra.
2020. dec. 28. 22:10
 26/26 anonim ***** válasza:
51%
Nem szavazok. Egyik se éri meg annyira. Az ellenzék megmutatta, hogy mit tud, a fidesz addig szórakozott amíg sikerült elkergetnie az országból, a mi hazánk pedig egy vicc társulat humor nélkül tele bohóccal.
2020. dec. 28. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!