Ha jövő vasárnap tartanák a választásokat a felsoroltak közül kire szavaznál?
Figyelt kérdés
Megköszönném, ha néhány szóban megindokolnád a döntésed.
Megkérlek, hogy a felsorolt három lehetőség közül válasszatok, amennyiben egyik se ezt komment formájában jelezzétek, megindokolva döntéseteket. Köszönöm szépen!
2020. dec. 21. 19:12
12/26 anonim válasza:
Ellenzéki összefogás. Fideszre csak annyit mondok, hogy mostanra minden téren megbuktak, elég volt belőlük, egyre nevetségesebbek, mind kormányzás, mind image terén. Mi Hazánk azt se tudom, mit keres itt, kit érdekel.
13/26 anonim válasza:
Magyarként nincs más választásom, mint a Mi Hazánk. Az összes többi párt a külföldi nagytőkét szolgálja, akár a magyar érdekekkel szemben is.
14/26 anonim válasza:
A magyar ember csak is az egyesült ellenzékre szavazhat, ha tényleg magyar!
16/26 anonim válasza:
Fidesz. A magyarázat az hogy 3 gyermekes értelmiségiként nekünk így éri meg legjobban(szja csok stb)
18/26 anonim válasza:
#16 az egyszerű számolás viszont nem megy...
19/26 anonim válasza:
Én szeretném már Gajdát látni miniszteri székben, Krinyót pedig a Nemzeti Vagyonkezelő Alap élén, Drazsé is jó szakember, rá is szüksége lenne a kormánynak, s Horváth Ági is megmenthetné végre az egészségügyet, amit a Fidesz a baloldali kormányzás után szétvert, Cseh Katára is számítok a Bevándorlásügyi Minisztérium élén, Szabó Timi is készül már a migránsok integrálásával, szociális ellátásával, lakáshoz, munkához történő juttatásával foglalkozó kormányzati szerv irányítására, Jakab a magyarországi zsidók kivándorlásáért lesz felelős, az MNB élére P.M. Zita jelentkezett be, a védelmi tárca élére Vadai a legalkalmasabb, a diákmunka országos koordinálására a tapasztalt Czeglédi kap megbízatást, a privatizációt, a közművek francia kézbe való kiszervezését csak a Momentumra szabad bízni, a Családügyi Minisztérium élére Fodor Gábor aspirál, alárendeltségébe fog tartozni a heterók átnevelésével, az óvodások és iskolások LMBTQ érzékenyítésével, a Fidesz családpolitikai intézkedéseinek eltörlésével foglalkozó szerv is, a külkapcsolatokért felelős minisztert Washington még nem jelölte ki.
20/26 anonim válasza:
#18 sajnos nem tudom mire gondolsz. Ha kifejted bővebben akkor tudok érvelni ellene vagy mellette, így viszont ez nekem csak piszkálódásnak tűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!