Ellenzékiek, mit gondoltok az összefogásban Gyurcsány szerepéről?
Ez az összefogás most úgy jó, ahogy van és ahogy lesz!
Gyurcsány nem lép ki a megállapodásból; ennyivel különb mint Orbán; van még felelősségtudata!
DK-s, #10-nek:
Gondolod hogy könnyebb lenne?
Szerintem viszont lehetetlenné tenné az ellenzéki győzelmet, ha hiányoznának a DK szavazók X-ei! A matek, az matek, Gyurcsány pedig maga a DK. Alternatívaként kizárólag Dobrev jöhet számításba.
Én nagyon féltem, hogy Jakab nem fog csatlakozni, és így megint a Jobbik miatt úszik el Orbán eltakarítása, de Jakabnak több esze van mint anno Vonának!
Én csak üdvözölni tudom a megállapodást! (és a környezetemben mindenki, függetlenül attól hogy melyik a kedvenc pártja!)
És az is jó jel, hogy az egyik fideszes szomszéd azóta letargiában van.:)
Amióta a "nagyvezír" liberálisból illiberálissá vedlett, amióta a demokráciát autokráciává csúfították, azóta elvekről és ideológiákról beszélni marhaság!
Egy cél van már csak: Orbán eltakarítása!!!
15
Végül is minek program, amikor csak le kell váltani Orbánt. Na ilyen párta akkor se szavaznék, ha nem lenne más.
17: nem leszek letargiában, legfeljebb biztos hogy nem költözünk vissza!
Orbán nem európai ember, a feudalizmusból itt maradt múmia!
18
Végül is az az európai ember, aki már nyomorékká verette a lakosságot. Igaz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!