Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karacsony Gergely amiota...

Karacsony Gergely amiota hatalmon van hozott valami ertelmes dontest? Minden ellenezki nem ellenzeki kerdest felre teve. Eddig mit csinalt? Azon kivul hogy mindent osszevissza ertelmetlenul es balesetveszelyeyen fel biciklisavozott?

Figyelt kérdés

Dugo adot akar bevezetni, es megemelni a parkolasi dijjakat?

Ja es mindenert a kormanyt hibaztatja. Ezeken kivul valamit mar csinalt is? Akármit.

2020. dec. 20. 13:39
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

igen, így működik a vita

az egyik fél mond valamait a másik cáfolja

tán meglepődtél? :D

abból is példáúl hogy az egész ellenzék összeállt, logikusan csak az következik hogy nekik nem számít semmilyen politikai cél és az se hogy kinek mi az ideológiája, csak hatalmon akarnak lenni minden áron. amikor olvastam hogy a jobbik is társúlt a momentum lmp stb hez 5 percig sírtam a nevetéstől hogy hogy lehetnek ennyire szánalmasak :DDD

2020. dec. 21. 12:50
 42/46 anonim ***** válasza:

Nem drágám. Az azt jelenti, hogy képesek összefogni és megtalálni a közös nevezőt, mielőtt Viktorunk tényleg királlyá nem koronáztatja magát.

Gondolkodsz ez lászik, csak nem vagy benne túl szerencsés. 🤷‍♀️

2020. dec. 21. 12:59
 43/46 A kérdező kommentje:

Annyira szanalmas az egesz ellenzek:DD

De azert jol lehet rajta szorakozni olyan mint a kabaré.

Tegnap visszaneztem ahogy agika ajtonak szalad. :DDD Annyi ilyen erolkodes van kene mar egy osszeallitas.

2020. dec. 21. 13:13
 44/46 A kérdező kommentje:
Én mar csak azert is orbanra szavazok majd ha eddig nem is ra ment volna a voks de inkabb ő mint ez a mindent bele főzelék ellenzék. Magukat alázzák. Az meg teny hogy koztuk alig ha van politikus a nagyjuk csak bohóc de fogalmuk sincs egy orszag iranyitasarol szomoru elismerni de koztuk meg a leginkabb politikusnak mondhato a gyurcsany de mivel o mar 1x tonkretette az orszagot... Lekerult a listarol.
2020. dec. 21. 13:17
 45/46 anonim ***** válasza:
De nem vagy fideszes... aham mesélj még.
2020. dec. 21. 13:29
 46/46 Alex Fly ***** válasza:
63%

@41: ez azt jelenti, hogy az ellenzéknek fontosabb az ország, mint az egyéni akaratuk mindenáron való érvényesítése, így képesek a kompromisszumra. Szemben a fidesszel, amely ragaszkodik az ellenőriz(het)etlen teljhatalomhoz.

Ez a különbség egy demokrata és egy diktátor között...

2020. dec. 21. 18:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!