Karacsony Gergely amiota hatalmon van hozott valami ertelmes dontest? Minden ellenezki nem ellenzeki kerdest felre teve. Eddig mit csinalt? Azon kivul hogy mindent osszevissza ertelmetlenul es balesetveszelyeyen fel biciklisavozott?
Dugo adot akar bevezetni, es megemelni a parkolasi dijjakat?
Ja es mindenert a kormanyt hibaztatja. Ezeken kivul valamit mar csinalt is? Akármit.
Ezt a kettőt sikerült kiszűrni az 500 bol? Gratulálok 🤣🤣
Azért irtam ugy mert nem én irtam hanem egy másik olyan ember akinek van szeme. Nem, mégcsak fidesz párti se vagyok, nagyon melle lottel. En csak nyitott szemmel járok. És gondolkodom.
Meg mindig varom az ellenerveket.
Mondjuk szamomra az az erdekes hogy 9 eves Tarlos uralkodasat hasonlítod össze az 1(?) eves Karacsonyeval.
Btw nem mondom hogy jo polgarmester, de szarbol nehez varat epiteni. Hidd el ha meglenne az a bizonyos penzosszeg a hata mogott amirol Tarlosek beszelnek akkor O is hozna "lathato" intezkedeseket.
Kb mint a lanchidnal.
Kérdező!
Látom még mindig beteg vagy az ellenzéki győzelem miatt.
Próbálj lenyugodni, mert 2022-ben következik a még nagyobb bukta! (Bármennyi krumplit osztogattok is majd!)
Nem hatalmon van, hanem főpolgármesterként próbálja vezetni a fővárost. Ez igen nagy különbség - úgy pedig főleg, hogy míg az elődje a kormány támogatását is élvezte, aző munkáját szisztematikusan próbálják ellehetetleníteni.
És igen, ennek ellenére sokat tett egy élhető város kialakítása érdekében; viszont valóban voltak viaszalépések - a kerékpársávok esete ennek tipikus példája, amikor ezek egyes szakaszainak megszüntetésével kifejezetten balesetveszélyes helyeket hozott létre. De még így is többet tett, mint Tarlós, akinek legfontosabb tevékenysége ez ügyben az volt, hogy az ország legértelmesebb közlekedési szakemberét elüldözte...
Igen, mindent félretettem. És arra jutottam, ha ennyire nem látod mi miért történik, és mi miért nem történik, Akkor neked több évnyi tanórát kéne tartani. Ugye nem itt képzeled?
De tudod mit? Megengedem, hogy azt gondolj erről, amit akarsz. Ezt azért teszem, mert tudom, a városvezetés szempontjából tökéletesen lényegtelen, mit gondolsz te. És az én szempontomból is. Csak sajnálni tudlak, hogy ennyire nem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!