Miért nincs már évek óta békemenet, mikor folyamatosan támadják szép hazánkat (Soros, EU, migránsok, George Clooney)? Hol van végre a felmentősereg??
13
Jön az újabb Soros terv a migránsok betelepítéséről!! Egy békemenet kellene de gyorsan!
A soros tervet Orbánék vezeték be.
Soros senkit nem kötelez semmire csak támogatja a bevándorlást.Segít az országoknak (ami érthető, mert ő is egy bevándorló volt anno)
Orbán meg hiába játsza magát, hogy ide nem kellenek migránsok, amikor már teli van az ország is. Mindenhol megjelenek már csak olvasni kell a híreket. De a katonák újabban a rendőrök mellett áldogálnak, kozben meg a határnál meg szogdecselnek befele a migránsok.
Ez mi?
Ha ilyen kérdést teszel fel, akkor indokold már légyszíves, mivvel én nem tudok olyanról, hogy ezzek az emberek akiket felsoroltál mivel bántották az országot.
Várom a választ!
16
Én nem tudom mivel támadják, de azt mondta az M1, hogy támadnak!
És a Mészáros meg Orbán szerinted kit fizetett le?
Ha most a lefizetésekrol van szó akkor igazából mindenki akinek van pénze az le fizet valakit. Így működik a csalás. Pályázati csalások stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!