Miért veszti folyamatosan a támogatottságát a fidesz?
Ellenzék-Fidesz
teljes népesség: 34-30
pártválasztók: 50-45
Miért pártolt el tőlük augusztus óta félmillió ember?
Talán azért, mert még sok helyen Afrikában is segít az állam a válság miatt bajba jutottakon?
Európában mindenhol, MINDENHOL, csak nálunk nem.
Mondjuk mert cserbenhagytak egy csomó embert, nem kap semmi segítséget így a vírus idejére csak a haverok
De ez nem gond! mert kipótolják erdélyi szavazatokkal már szerintem tölti is ki a Kubatovbrigád őket
Egyetértek a fenti véleményekkel.
De ha segítene akkor is lemenne valamennyire a támogatottság a válság miatt.
Az emberek az elmúlt 10 évben nem tapasztaltak ilyet, hogy nincs pénz. Ilyenkor a regnáló kormányon csattan az ostor.
Elméletileg 10 éve dübörög a gazdaság és Magyarország jobban teljest.
Ehhez képest egy cseppet komolyabb influenza járványt sem bírunk épségben túlélni :D
Srácok, sok mindent lehet a kormány fejére olvasni, a bigott nacionalizmust, a korrupciót, a nagyképűséget... de hogy ne a járvány alatt cserben hagyták volna az embereket, ez egyszerűen nem igaz.
Szinte hetente jelenik meg a közlönyben valamilyen támogatási programot kihirdető rendelet, bértámogatás, törlesztési moratórium, ágazati támogatás, adó- és járulékkedvezmények. Mégis, hogy lehetne ennél többet segíteni? Azt nem lehet elvárni egy kormánytól sem, hogy 100%-ban vállalja át minden munka nélkül maradt ember bérét, mert mégis miből??
Tényleg csináltak sok marhaságot, soktól én is a hajamat téptem, de az szerintem elvitathatatlan, hogy az elmúlt 10 év a gazdasági fellendülésről, a folyamatos béremelkedésekről szólt. Az, hogy ebből a munkásosztály nem tudta kivenni a részét, nem a kormány hibája, hanem egyszerűen ilyen a mai világ. A képzetlen, buta, szellemi teljesítményre képtelen emberekkel sehol nem tudnak mit kezdeni a világon, ez nemcsak magyar sajátosság. Lehet itt akármilyen kormány, tanulás nélkül senki nem fog félmilliós fizetést hazavinni, mert a tudásalapú társadalomban az jut forrásokhoz, akinek van esze és tudja is használni.
És a középosztálynak tényleg jól ment az elmúlt években, bőven lehetett (volna) tartalékokat képezni a nehéz napokra, nem a kormánytól várni, hogy fizesse helyettetek a villanyszámlát.
Persze, lehet lepontozni meg "orbánbérencezni", felcsútizni, lőrincezni meg seggnyalózni, de ugyanezzel az erővel el lehetne gondolkodni azon, hogy miért van az, hogy az ország nagy részével a 21. század munkaerőpiaca egyszerűen nem tud mit kezdeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!