Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért veszti folyamatosan a...

Miért veszti folyamatosan a támogatottságát a fidesz?

Figyelt kérdés

Ellenzék-Fidesz

teljes népesség: 34-30

pártválasztók: 50-45

Miért pártolt el tőlük augusztus óta félmillió ember?

2020. dec. 12. 18:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem szabad arra alapozni hogy itt mindenki a félmillás fizetésre hajtson. Így mindenképp csak néhány fogja megkapni és a többit majd lenézik. Jobban át kellene látni az egészet nemcsak egy kis részt nézni. A fidesz csinált sok jót, de valahogy beálltak nagyon, már a külföldi tőke teljesen rájuk telepedett, zsarolhatóak manipulálhatóak, közben azt se tudják honna szerezzenek embert, az eszük is elment már sokszor. Kell valaki akit szintén lefizet a külföld, egy új, vagy újak. Szerintem. És akkor több a variációs lehetőség egy jól működő parlamentre. Nem az ellenzék mert az szintén be van állva egy irányba és nekik is túl merevek a kapcsolatrendszereik.
2020. dec. 14. 22:41
 12/20 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem azért, mert már a legbutábbak is meglátják lassan, hogy bűnözők vannak hatalmon.
2020. dec. 20. 10:31
 13/20 anonim ***** válasza:
35%
12 Ebből nem lesz ellenzéki győzelem bogaram ha a potenciális esetleges szavazóitokat hülyézed... Ellenzéknél is van baj rendesen. Képzeld a béna ellenzéked sem fog győzni. Se fidesz se ellenzék.
2020. dec. 20. 12:29
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
13-as, cucncika....én nem vagyok "ellenzéki". Egy egyszerű magyar ember vagyok, adót fizetek, stb. Látom hogy bűnözők vannak kormányon. Kár ezt túl gondolni.
2020. dec. 20. 14:50
 15/20 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk kár ezeken vitatkoznotok, legtöbbször nem "valós fideszesek" vannak itt, hanem főállásban fizetett nethuszárok, akiknek ez a munkája a fórumokon ☹️
2020. dec. 20. 14:53
 16/20 anonim ***** válasza:
De én nem vagyok legbutább, semmiképp nem, és eddig is láttam hogy sok a furcsa ember hatalmon, de nem volt alternatíva nem érted? :) Kell alternatíva.
2020. dec. 20. 15:07
 17/20 anonim ***** válasza:
1-es hazudozónak: Kb, egymillió ember kapott munkahelyvédelmi, és bértámogatást. Ennél az ellenzéknél, sehol sincsen aljasabb, és hazugabb.
2021. jan. 4. 15:48
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

17-es

Na, látom elkezdődött a meló a minisztériumokban is.

2021. jan. 4. 16:55
 19/20 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek pedig: "Csak annak a statisztikának hiszek, amit salyát kezüleg hamisítok!"
2021. jan. 4. 17:42
 20/20 anonim ***** válasza:
48%
Bocs: saját.
2021. jan. 4. 20:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!