Mikor zárják már be végre a plázákat és rendelnek el kijárási tilalmat amikor rekordokat döntöget a vírus folyamatosan?
Plázákban tömegek hömpölyögnek adják át egymásnak a vírust, miért nem zárják már be őket?
Aki nem dolgozik az meg maradjon otthon KIJÁRÁSI TILALOM!!!
Aki nem dolgozik csak bevásárolni alapvető élelmiszert maximum napi 1x mehessen el ennyi, nem a TV-ket kell nézegetni a plázákba meg ruhákat próbálgatni és lefertőzni egymást, mi történik itt mi folyik itt??
Akinek nincs pár havi tartaléka, hogy legalább ételt vegyen azt nem tudom sajnálni.
Mert a 4k TV meg a PS meg az új iphone meg van , de kajára nincs pénz ugye?
1. Nem ér semmit. Márciusban is mindent bezártak sajnos, de a vírus újra itt van
2. Hatalmas gazdasági válságot, munkanélküliséget hoz maga után. A 80-as évek színvonalára esünk vissza, mondják elemzők
3. Egy influenza erősségű vírus ellen nem indokolt ekkora rettegés
Amit viszont nekünk embereknek tennünk kéne, az az hogy engedjük beoltatni magunkat akármilyen vakcinával, mert ekkor múlik el ez az egész
Jól van.
Orvoshoz se mennek akkor, ez igy szupi
Tényleg nem értem ezt a bezárás fétist.
Félsz = Otthon maradsz
Nem félsz = Ne legyenek korlátozások
Ha otthon vagy, nem fog hozzád az ablakon beugrani a vájrusz
Ja csak éppen nem tudok otthon maradni mert dolgozok és a családtagjaimat és féltem.
A sok felelőtlen ember szétszórja össze vissza a vírust. Én ezt büntetném jogilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!