Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor zárják már be végre a...

Mikor zárják már be végre a plázákat és rendelnek el kijárási tilalmat amikor rekordokat döntöget a vírus folyamatosan?

Figyelt kérdés

Plázákban tömegek hömpölyögnek adják át egymásnak a vírust, miért nem zárják már be őket?

Aki nem dolgozik az meg maradjon otthon KIJÁRÁSI TILALOM!!!

Aki nem dolgozik csak bevásárolni alapvető élelmiszert maximum napi 1x mehessen el ennyi, nem a TV-ket kell nézegetni a plázákba meg ruhákat próbálgatni és lefertőzni egymást, mi történik itt mi folyik itt??

2020. nov. 28. 09:59
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó, hogy neked több évnyi tartalékom van, de én pl mit mondjak pályakezdőként albérletben, nem kevés társammal együtt. Ebben az évben jópár ismerősömet kirúgták, vagy csak simán nem talál munkát hónapok óta a vírus miatt. Ja és diplomás mérnökökről van szó, nem nyolc általánosról...
2020. nov. 28. 11:08
 22/53 anonim ***** válasza:
93%
Ha több évre elég, akkor nyugodtan rohadhatsz otthon, a saját húgyodban fetrengve hónapokig, a többit pedig hagyd élni!
2020. nov. 28. 11:10
 23/53 A kérdező kommentje:

Diplomás mérnök ha nem talál munkát akkor gyenge képességű és nem tudom sajnálni, irány árufeltöltőnek a Tescoba.

Munka mindig van csak nem biztos, hogy amit szeretsz. El lehet menni ételfutárnak neked is ha kirúgnak és lehet jobban keresel majd mint most.

2020. nov. 28. 11:10
 24/53 A kérdező kommentje:
Nem arra van félretéve a pénz, hogy munkanélkül legyek évekig itthon. Ha így lenne viszont akkor ellennék és nem szenvednék semmiből hiányt.
2020. nov. 28. 11:14
 25/53 anonim ***** válasza:
100%

És szerinted az ország hány százaléka lenne képes évekig otthon ülni a pénzéből?

Ja azt el is felejtettem, hogy hiába a pénz, ha majd semmit nem tudsz venni belőle, mert szépen bezárnak mindent, és nem lesz termelés egy idő után.

2020. nov. 28. 11:17
 26/53 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van félretéve annyi pénzem, amennyiből akár évekig el tudnék élni. Én viszont gondolok másokra is, veled ellentétben.
2020. nov. 28. 11:17
 27/53 A kérdező kommentje:

Nem kell évekig otthon ülni, pár hónapot kell kibírni.

És mi az, hogy nem tudok belőle semmit venni? Internetről mindenki rendelhet TV-t ha arra fáj a foga ilyenkor is..

Az élelmiszer meg alapvető dolgokat árusító üzletek nyitva lennének.

Elvagytok ti tévedve..

2020. nov. 28. 11:19
 28/53 anonim ***** válasza:
100%
Annyira butácska vagy, hogy saját magadnak mondasz ellent "Akinek nincs pár havi tartaléka, hogy legalább ételt vegyen azt nem tudom sajnálni". Akkor hajrá! Mutass példát Mondj fel azonnali hatállyal, és maradj otthon, amíg megháborodsz! (Bár ez az írásaid alapján nincs túl messze)
2020. nov. 28. 11:24
 29/53 anonim ***** válasza:
100%
Bezárod szinte az egész szolgáltató szektort, akkor aki abban dolgozik valószínű munkanélküli lesz. Aki munkanélküli, az általában nem költ felesleges dolgokra, ami nem az életben maradáshoz kell (pl.tv, számítógép). Vagyis emiatt az ezeket árusító helyeknek is visszaesik a forgalma nem kicsit, tehát nekik is el kell küldeniük előbb-utóbb az alkalmazottaikat, és ők sem fognak fogyasztani nagyon. És ez így gyűrűzik tovább szépen. És ha kevesebb ember dolgozik, akkor kevesebb adó bevétele lesz az államnak, nem fogja tudni fizetni a kiadásait, ezért neki is vissza kell venni azokból. Egy pár hónapos ilyen otthon ülésnek végzetes hatásai lennének a társadalomra és a gazdaságra. Az éhes ember mindenre képes. Na további jó trollkodást! 😀
2020. nov. 28. 11:26
 30/53 A kérdező kommentje:
#28 Miért mondanék fel? Én betartom a szabályokat és nem ilyen tömeg helyen dolgozok. Egyedül vagyok az irodámban és pont olyan tevékenységet végzek ami segíti a dolgokat.
2020. nov. 28. 11:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!