Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor zárják már be végre a...

Mikor zárják már be végre a plázákat és rendelnek el kijárási tilalmat amikor rekordokat döntöget a vírus folyamatosan?

Figyelt kérdés

Plázákban tömegek hömpölyögnek adják át egymásnak a vírust, miért nem zárják már be őket?

Aki nem dolgozik az meg maradjon otthon KIJÁRÁSI TILALOM!!!

Aki nem dolgozik csak bevásárolni alapvető élelmiszert maximum napi 1x mehessen el ennyi, nem a TV-ket kell nézegetni a plázákba meg ruhákat próbálgatni és lefertőzni egymást, mi történik itt mi folyik itt??

2020. nov. 28. 09:59
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg mit vagy beszarva? Ne menj plázába, és kész.
2020. nov. 28. 11:30
 32/53 A kérdező kommentje:
Féltem a családomat és magamat is ha bevásárolni megyek vagy jön egy ügyfél akit lefertőz egy olyan aki folyamatosan hömpölyög a tömegben és elkapja aztán továbbadja.
2020. nov. 28. 11:31
 33/53 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy meg az emberek nem robotok, hogy amikor éppen nem dolgoznak, be legyenek zárva a dobozukba.
2020. nov. 28. 11:31
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mit érdekel, ha más az utcán van? Ne akarj senkit bezárni, ha félsz, maradj otthon. Ezt nem értem ebben a vírus hisztiben, miért kellene másnak amiatt rettegni, és miért kell másokat azért korlátozni, mert te rettegsz?
2020. nov. 28. 11:32
 35/53 A kérdező kommentje:

MERT ÉN IS JÁROK BEVÁSÁROLNI MEG TALÁLKOZOK ÜGYFELEKKEL. És a családom többi tagját is féltem.

A hozzád hasonló felelőtlen emberektől akik tesznek az egészre, elkapják de akkor is szórják tovább mert mennek mindenhova..

2020. nov. 28. 11:33
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
Bevásárolni se járj, mert elüthetnek az utcán, vagy balesetet szenvedhetsz. 😀 Ha mindenki így élne, mint a kérdező, még mindig bent a barlangban nyomorognánk tűz nélkül fagyoskodva, mert az biztonságos. Az életben mindennek van kockázata sajnos, és előbb-utóbb mindenki meghal, ez az élet rendje. Ha folyton ettől retteg valaki, ott vannak bajok...
2020. nov. 28. 11:36
 37/53 anonim ***** válasza:
100%

Ne találkozz ügyfelekkel, maradj otthon, rendelj kaját. Ha ennyire veszélyesnek tartod a vírust, akkor a vakcináig kibírod a megtakarításaidból.

A tipikus esete vagy annak, aki, ha csendben maradt volna, bölcsebb maradt volna.

Az összes ilyen bezárásfétises idiótát bezárnám a vakcináig, nem játszanám ezt a műbalhét, mint ami most van.

2020. nov. 28. 11:38
 38/53 A kérdező kommentje:

Addig idiótázol csak amíg te el nem kapod és nem szenvedsz tőle meg utána is vagy esetleg családtagod el nem megy benne..

2020. nov. 28. 11:40
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki meghal.
2020. nov. 28. 11:44
 40/53 anonim ***** válasza:
100%
Én már túl vagyok rajta. Egy nagyon picit taknyos voltam (ha megfázok, nagyon tudok szenvedni, ez ahhoz képest semmi nem volt), 2 hétig nem éreztem szagokat és ízeket, és ennyi. Szóval nyugodt szívvel írom: idióta vagy :)
2020. nov. 28. 11:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!