Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem hiszek abban, hogy...

Miért nem hiszek abban, hogy jó lesz, ha beoltanak koronavírus ellen?

Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta, de nagyon félek, hogy később esetleg komoly mellékhatásai lehetnek. Egyelőre az olvasottak alapján nem győztek meg a pozitívumairól. Túl sokszor ad egymásnak ellentmondó információt a kormányfőnk, de még a főorvos-asszony is.....

2020. dec. 19. 20:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%

Eddig sem szenvedtem a covidtól egészségügyileg se rosszabb. Persze majd most bele fogok halni? Nem hiszem. 99% hogy nem.

Így testek az oltásra magasról.

2020. dec. 20. 18:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Teszek*
2020. dec. 20. 18:55
 13/14 anonim válasza:
100%

10.es vagyok

6-osnak még egy válasz a Wikipédiából:

"Az influenza elleni védőoltás olyan vakcina, amely védelmet nyújt az influenza ellen.[1] Évente kétszer új oltóanyag-változatot kell kifejleszteni, mivel az influenzavírus gyorsan változik.[1]"

[link]

És nem a Wikipédiát nem irányítja a kormány

2020. dec. 20. 19:01
 14/14 anonim ***** válasza:
36%

#13 egyrészt a wikipédiát nem nevezném kiváló forrásnak..

Másrészt influenza ellen se oltatom magam már évek óta és sose kaptam el. Ez nyilván nem jelenti azt hogy nem kaphatom el a jövőben se, mert de elkaphatom. De én továbbra is hiszek a sportban, egészséges táplálkozásban, megfelelő mennyiségü vitaminokban és ásványi anyagokban és lám nem vagyok betek szinte soha, évente 1x esetleg egy gyengébb nátha.

Azt is tudom hogy a covid az olyanokat is leteper a lábukról akik hasonlóképpen élnek, de a kockazatot ezzel is lehet csökkenteni.

A többi amit leírtam, hogy a virológus szakértő KITÉRT válasz elől pedig egy bárki számára elérhető színtiszta tény. Elég sok mindent elárul..

Az is tény, hogy a tesztek közel sem alkalmasak tények felállítására és aki csak egy kicsit is ért a statisztikához az pontosan tudja hogy az 50-60%-os megbízhatóság lópikula és nem is reprezenztálják a tesztek a tényleges sokasági adatokat... erre nem lehet alapozni.

Továbbá aki komolyan elhiszi hogy a korona és a vakcinak, maszkok és egyebek mögött nem állnak érdekek, pénzügyi érdekek az nem tudom hol él...

A gyógyszeripar, (mint a hadiipar/fegyveripar az ilyenekből meg a közel keleti háborúkból) igenis hasznot akar húzni es hasznot is húz.

Csak sajnos nem a kis magyar ember fog ebből profitálni hanem a gyártók, azoknak a tulajai stb. MINDEN mögött van érdek.

A korona (akkor is ha spontán robbant ki a járvány) mögött is húzódnak érdekek és nem érdekük a mögöttük állóknak hogy vége legyen.

Tegyük fel hogy én vagyok/voltam az első aki nagy tételben kezdett maszkokat gyártani/forgalmazni. Milyen jó biznisz nekem az, hogy emberek MILLIÁRDJAI maszkot húznak nap mint nap és ha én voltam a leggyorsabb a piacon, aki elkezdte forgalmazni őket akkor simán lehet hogy hosszútávon is én vagyok a legnagyobb versenyző.

Remélem érthető mire akarok kilyukadni..

2020. dec. 20. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!