Miért nem hiszek abban, hogy jó lesz, ha beoltanak koronavírus ellen?
Eddig sem szenvedtem a covidtól egészségügyileg se rosszabb. Persze majd most bele fogok halni? Nem hiszem. 99% hogy nem.
Így testek az oltásra magasról.
10.es vagyok
6-osnak még egy válasz a Wikipédiából:
"Az influenza elleni védőoltás olyan vakcina, amely védelmet nyújt az influenza ellen.[1] Évente kétszer új oltóanyag-változatot kell kifejleszteni, mivel az influenzavírus gyorsan változik.[1]"
És nem a Wikipédiát nem irányítja a kormány
#13 egyrészt a wikipédiát nem nevezném kiváló forrásnak..
Másrészt influenza ellen se oltatom magam már évek óta és sose kaptam el. Ez nyilván nem jelenti azt hogy nem kaphatom el a jövőben se, mert de elkaphatom. De én továbbra is hiszek a sportban, egészséges táplálkozásban, megfelelő mennyiségü vitaminokban és ásványi anyagokban és lám nem vagyok betek szinte soha, évente 1x esetleg egy gyengébb nátha.
Azt is tudom hogy a covid az olyanokat is leteper a lábukról akik hasonlóképpen élnek, de a kockazatot ezzel is lehet csökkenteni.
A többi amit leírtam, hogy a virológus szakértő KITÉRT válasz elől pedig egy bárki számára elérhető színtiszta tény. Elég sok mindent elárul..
Az is tény, hogy a tesztek közel sem alkalmasak tények felállítására és aki csak egy kicsit is ért a statisztikához az pontosan tudja hogy az 50-60%-os megbízhatóság lópikula és nem is reprezenztálják a tesztek a tényleges sokasági adatokat... erre nem lehet alapozni.
Továbbá aki komolyan elhiszi hogy a korona és a vakcinak, maszkok és egyebek mögött nem állnak érdekek, pénzügyi érdekek az nem tudom hol él...
A gyógyszeripar, (mint a hadiipar/fegyveripar az ilyenekből meg a közel keleti háborúkból) igenis hasznot akar húzni es hasznot is húz.
Csak sajnos nem a kis magyar ember fog ebből profitálni hanem a gyártók, azoknak a tulajai stb. MINDEN mögött van érdek.
A korona (akkor is ha spontán robbant ki a járvány) mögött is húzódnak érdekek és nem érdekük a mögöttük állóknak hogy vége legyen.
Tegyük fel hogy én vagyok/voltam az első aki nagy tételben kezdett maszkokat gyártani/forgalmazni. Milyen jó biznisz nekem az, hogy emberek MILLIÁRDJAI maszkot húznak nap mint nap és ha én voltam a leggyorsabb a piacon, aki elkezdte forgalmazni őket akkor simán lehet hogy hosszútávon is én vagyok a legnagyobb versenyző.
Remélem érthető mire akarok kilyukadni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!