Normális dolog, ha egy miniszterelnök milliárdost csinál a vejéből? A kormánymédiában miért tabutéma Mészáros, Tiborcz és a többiek meggazdagodása?
Tehát 1 milliárdot szabad lopni?
Tehát ha ellenzék lop az jogállam?
Az ellenzékre nem vonatkoznak a törvények?
Ha pozicióba kerülnének az imádott tolvajaid LACHNER ÉS GAJDA miniszterelnöknek!
Elhoznák a becsületes tiszta Magyarországot!
Éljen a jogállami lopás!!!!
21
Nem sül le a képed?
Lachnerezel meg Gajdázol, mikor Mészáros egyedül 400 milliárd uniós pénzt lopott el?
Előbb azt magyarázd meg utána gyere Lachnerrel.
22-es
Így van amig tömeggyilkosok vannak szabadlábon addig legyenek a sima gyilkosok is.
Jogállami Magyarországot!
Ez kb olyan, mint ha kivágnál egy fél esőerdőt, majd szóvá tennéd, hogy én ne szóljak semmit, mert én is kivágtam 1 fát a ház előtt.
Jah soha nem kerültök hatalom közelébe, Gajda és Lachneres fajtádnak kellene a pénz mi?
Védjed őket!
Tolvajok
Mészárosról hol van a bizonyiték lopott?
Az ellenzék 100 embere ismerte el hogy lop de hatalmon vannak
Fideszre szavazunk nem ellenzéki tolvajokra meg ilyenekre mint te aki nyávog meg alapjövedelmet követel, amig a tolvajokat mondja jogállami képviselöknek. undorító
26
Bizonyíték... beszarás... Orbán gyerekkori szomszéd haverja 400 milliárd uniós forráshoz jut, amit ellop... és te erre szavazol..majd szóvá teszed, hogy odaát is van valaki aki már lopott egyszer valamikor :DDDD
26
Ide még bizonyíték se kell, annyira nyilvánvaló. Mutass egy országot, ahol egy egyszerű gázszerelő tisztességes úton az ország legesleggazdagabb embere lett. Ez mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!