Le Kell mondania Baranyinak antiszemita kijelentése miatt?
Figyelt kérdés
2020. dec. 17. 16:08
11/24 anonim válasza:
Ha antiszemita is volt a kijelentése (nem volt az) engem őszintén az sem zavar, nem vagyok érintett a témában...
Aki megsértődik ezen, az így járt.
12/24 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el, hogy nem vergődnétek, ha ugyanez egy fideszes politikus szájából hangzott volna el.
2020. dec. 17. 21:29
13/24 anonim válasza:
12
A fideszesek nem zsidóznak, azok buzulnak meg orgiáznak.
14/24 A kérdező kommentje:
Szájert elrángatták arra a "bulira". Ezt kitervelték, hiszen ezzel akartak bosszút állni a vétó miatt.
2020. dec. 17. 22:33
15/24 anonim válasza:
14
Akkor miért mondott le? Ilyen hülye szavazókkal nincs nehéz dolga a fidesznek.
16/24 anonim válasza:
Pedig ezt az elrángatós mesét csak a fideszesek kajálták be, azok közül is csak a nagyon nagyon buták.
17/24 A kérdező kommentje:
A "buli" rendezője szerint Szájer nem volt meghívva.
Ráadásul ezt a szervezőt körözik Lengyelországban, Belgium azonban nem hajlandó kiadni.
2020. dec. 17. 22:52
18/24 anonim válasza:
nem volt meghívva=elrángatták és levetkőztették a gonosz sorosügynökök.
Értem.
19/24 A kérdező kommentje:
Nem erőszakosan rángathatták el.
Úgy értem, valamelyik résztvevő hívhatta meg, tudva a rendőri rajtaütésről.
2020. dec. 17. 23:09
20/24 anonim válasza:
És ez min változtat? Ha hívatlanul érkezik egy buliba, akkor teljesen rendben van, hogy keresztény-konzervatív politikus létére homokozik és drogozik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!