Ha Novák Katalin szerint egy nőnek a gyerekek és a család legyen a legfontosabb ne a munka, akkor 3 gyerek mellett, hogy sikerült neki havi 3 milliót kereső miniszteri székig eljutnia?
Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 16:43
11/17 anonim válasza:
10: úgy látom nem nőként kommentálsz ide. Felesleges is a szó érted. Berögzött fideszes bérkommentelő.
12/17 A kérdező kommentje:
10
Még szép, hogy a nők választhatnak és nem Novák teszi kötelezővé, hogy maradjanak otthon és szüljenek. Hisz ő sem ezt tette, hanem karriert épített több millás fizetésért.
2020. dec. 16. 18:58
13/17 anonim válasza:
#11 Novák Katalin nő, mégis telibeszarod, hogy mit mondott.
Amikor meg Botka 2 milliós karórája miatt fröcsögtetek, akkor meg mszps bérkommentelő voltam, mert rá mertem mutatni, hogy az is lényegtelen szempont. Ahogy az is lényegtelen szempont, hogy nő vagyok, mert nem a nemem miatt lesz érvényes a mondanivalóm. Ez a baj az identitáspolitikával.
Erről egy kis olvasnivaló nektek álbaloldaliaknak:
14/17 anonim válasza:
Az a baj ezzel, hogy nem az átlagember pozíciójából osztja az észt. Majd ha minimálbért kereső egyedülálló anya lesz, akkor majd szövegelhet erről, akkor kiváncsi leszek, hogy hogy dönt.
15/17 anonim válasza:
#12 na örülök, hogy végre eljutott az agyadig a videó mondanivalója.
16/17 anonim válasza:
#14 az átlagember osztja az észt azzal, hogy megválasztják Novák Katalint. Erről szól a képviseleti demokrácia.
17/17 anonim válasza:
Én azt bírtam amikor kiutazott Brazíliába hogy : Vállaljunk gyereket ,+ család fontossága...:D Azok meg csak néztek..XDXD Nem tudom hol van megírva hogy aki hülye annak kötelező Fidesz tagnak lennie...:DXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!