Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Novák Katalin szerint egy...

Ha Novák Katalin szerint egy nőnek a gyerekek és a család legyen a legfontosabb ne a munka, akkor 3 gyerek mellett, hogy sikerült neki havi 3 milliót kereső miniszteri székig eljutnia?

Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 16:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10: úgy látom nem nőként kommentálsz ide. Felesleges is a szó érted. Berögzött fideszes bérkommentelő.
2020. dec. 16. 18:53
 12/17 A kérdező kommentje:

10

Még szép, hogy a nők választhatnak és nem Novák teszi kötelezővé, hogy maradjanak otthon és szüljenek. Hisz ő sem ezt tette, hanem karriert épített több millás fizetésért.

2020. dec. 16. 18:58
 13/17 anonim ***** válasza:

#11 Novák Katalin nő, mégis telibeszarod, hogy mit mondott.

Amikor meg Botka 2 milliós karórája miatt fröcsögtetek, akkor meg mszps bérkommentelő voltam, mert rá mertem mutatni, hogy az is lényegtelen szempont. Ahogy az is lényegtelen szempont, hogy nő vagyok, mert nem a nemem miatt lesz érvényes a mondanivalóm. Ez a baj az identitáspolitikával.

Erről egy kis olvasnivaló nektek álbaloldaliaknak:

[link]

2020. dec. 16. 19:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel, hogy nem az átlagember pozíciójából osztja az észt. Majd ha minimálbért kereső egyedülálló anya lesz, akkor majd szövegelhet erről, akkor kiváncsi leszek, hogy hogy dönt.
2020. dec. 16. 19:06
 15/17 anonim ***** válasza:
#12 na örülök, hogy végre eljutott az agyadig a videó mondanivalója.
2020. dec. 16. 19:06
 16/17 anonim ***** válasza:
#14 az átlagember osztja az észt azzal, hogy megválasztják Novák Katalint. Erről szól a képviseleti demokrácia.
2020. dec. 16. 19:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Én azt bírtam amikor kiutazott Brazíliába hogy : Vállaljunk gyereket ,+ család fontossága...:D Azok meg csak néztek..XDXD Nem tudom hol van megírva hogy aki hülye annak kötelező Fidesz tagnak lennie...:DXD
2021. febr. 19. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!