Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor hol is van kolbászból a...

Akkor hol is van kolbászból a kerítés?

Figyelt kérdés
Aki Németországban dolgozik de itt él Magyarországon vagy haza jön nemet nyugdíjal, az mind veri a melét hogy neki milyen jó. De akkor miért nem él nyugaton? Miért jönnek egyre többen vissza? Majd én megmondom: 180 euró egy havi bérlet, 2000 euró kötelező bisztosítás, 50 euró egy hajvagas és még 24 órán át tudnam írni. Magyarok 91% saját lakásban él, németek 51%. Azért, mert az ingatlanok ára csilagaszati. Sokan aameddig nyugaton 4fal között szorongva lakást bérelnek, addig Magyarországon a neveden van a kertesház.

2020. dec. 15. 20:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
89%
Akkor mi a gond? Miért írtad ki a kérdést? Van szakember dögivel és áramlanak is haza, akkor mi a gondod? Hajrá orbán és kész! Aki meg nem tudja értékelni ezeket a segély szarokat meg a 80 ezres siker keresetet és a munkájából szeretne megélni, mint én, azokkal ne foglalkozz!
2020. dec. 16. 16:37
 62/65 anonim ***** válasza:
100%
Olvasgasd a statisztikákat egyed a kolbász kerítést, igyál. Sok sikert hozzá!
2020. dec. 16. 16:38
 63/65 A kérdező kommentje:

"Van szakember dögivel" egyik kamuból a másikba!

Miért írtam ki a kérdést? Meguntam hogy csak baloldali/ellenzéki Van.

2020. dec. 16. 16:57
 64/65 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted vannak szakemberek akik onnan az orbáni kánaánból hálátlanul kimennek dolgozni kűfődre, holott te kolbász kerítést zabálsz és simán tudsz házat venni az orbáni 400 órás munkával havi 120 ezerből, pedig iszol is. Akkor döntsd már el mi a fasz van a toronyban nálad!:)
2020. dec. 16. 17:26
 65/65 A kérdező kommentje:
Te mondtad nsm én. Nálatok középút nincs, vagy utálni kell valami vagy imádni.
2020. dec. 17. 09:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!