Akkor hol is van kolbászból a kerítés?
"Halottam én már azt "
Én is halottam azt, hogy valakinek elég egy igénytelen sárputri, meg a gyes, és a kis krumpli adomány, meg a 80 ezres kereset is, ha te ez vagy akkor nagyon sok sikert és boldogságot!
"Saját történeted ne vetísd ki másra."
Nem vetítek én semmit öreg, de keress egy ácsot, villanyszerelőt, burkolót, kőművest, vagy bármit aki neked elvállalna bármit gyorsan. Van még itt-ott, de az nem a te pénztárcád és 1 év minimum a várakozási idő...Ha annyira jó orbánia akkor hol vannak ezek?
"miért kell a Kelet - Európai munkaerő?"
Mert jó munkaerő, jól kiképezve, persze most nem a 10 éve tartó orbáni 2 hónapos okj-s szarról beszélek.
""nem az én pénztárvám," akkor magyar viszonyokhoz képest mégsem keresnek annyira keveset"
Néhányan vannak akik maradtak, mert némi igény van, hisz a milliomosokat is el kell látni, de hidd el ezek nem fognak neked a penészes konyhádban falat vakolni, vagy a csutkakóróban behúzott vezetékeléseden fázist keresni. Maradnak a mindenhez is értő Jóska, Pistabácsik, vagy az ukrán, román, valamihez konyító brigádok, te irígy értetlen fax:D
"Mert jó munkaerő, jól kiképezve, persze most nem a 10 éve tartó orbáni 2 hónapos okj-s szarról beszélek."
Ott is van jó munkaerő, csak kevés. Ezért kellenek a bevándorlók.
"Néhányan vannak akik maradtak, mert némi igény van, hisz a milliomosokat is el kell látni, de hidd el ezek nem fognak neked a penészes konyhádban falat vakolni, vagy a csutkakóróban behúzott vezetékeléseden fázist keresni. Maradnak a mindenhez is értő Jóska, Pistabácsik, vagy az ukrán, román, valamihez konyító brigádok, te irígy értetlen fax:D"
És még is ezek a munkák készen vannak. Hiányszakmákról könyen lehet így beszélni, de a statisztikákon nem változtat. Kevesebben mentek el mint máshol lakosság arányosan és többen jönnek vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!