Mi az oka, hogy Dr. Görény meg Lenki és hasonszőrű társainak a rajongói nem épp agykutatók és elméleti fizikusok, hanem kevésbé okos emberek? Akik pl. nem látják át, hogy a populista hozzáállással csak a 22-es választási újabb kamupártjához keres
7, 10
Nyilván a fidesz érdeke is hogy legyenek kamupártok hátha a bizonytalanok oda x-elnek nem az ellenzékre. Elég szorosan állnak úgyhogy szerintem ez az egyik ok.
Az IQ-nak nem része az EQ, ahogy azt a neve is sugallja.
Szociális dolgok sem.
Van intelligencia, és van IQ. Az utóbbi teszten mérhető, és van egy hányadosa.
Forrás ahol Gödény tagadja a vírus létezését?
Kerestem nam találtam. Halálozási statisztikákra hivatkozott.
Erre a hírre.
"Müller Cecília az operatív törzs sajtóeseményén tisztázott egy fontos kérdést, miszerint kit tekintenek Magyarországon koronavírus-halottnak, független attól, hogy az adott szakértő, a halottkém mit állapított meg.
A hivatalos tájékoztatás szerint Magyarország úgy kezeli az elhunytakat, hogy bármi is lenne, vagy bármit is jelöl meg a halottkém a halál okául, ha valamikor fertőződött, és igazolt koronavírusos laboratóriumi tesztje van, akkor őt koronavírusos elhunytnak tekintik."
Forrás: [link]
25
Legalább a Wikipédiát olvasnád el
AZ IQ ÉS AZ EQ 2 KÜLÖN DOLOG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!