Miért a jobb oldalra sütik rá a populista bélyeget, mikor a baloldal sajátja a pénzszóráson alapuló ígérgetés?
lásd 2002-es magyarországi választások.
Az öszödi beszéd már arról szólt hogy mekkora "böszmeség" volt így szórni a pénzt...
Most sincs más programjuk, mint az hogy a fidesszar, meg a fideszlop. Ezzel próbálják megfogni a buta embereket, nem azzal, hogy mit csinálnának jobban. Először nekem pl a jp szimpatikus talpraesett ember benyomását keltette, aztán feltűnt egy idő után hogy ez xar az xar, minden xar, meg ezt lopták azt lopták...
Sosem hallottam, hogy ők mit hogy csinálnának.
Bámulatosak a liberálisok. Nem ismernek lehetetlent!
Tehát ott tartunk, hogy Orbán a világ egyik legnagyobb kommunistája.
Ez már valami! :DDD
A Fidesz politikáját baloldaliak forgatják ki, magyarázzák félre. A cocijalizmus lényege, hogy TELJESÍTMÉNY nélkül is, nagyjából azonos jövedelemhez jutott mindenki. (Most is ezt pedzegetik a többkulcsos adórendszerrel, aminek eredményeképp egy nagyobb kereset is csak annyi lenne a végén nettóban, mint egy eleve kisebb bruttó...). Ott van példaként az "alapjövedelem" agyament ötlete...
TEHÁT: Ha megnézed a Fidesz politikáját, ott szinte MINDEN támogatás MUNKÁHOZ, munkaviszonyhoz van kötve. NEM összekeverendő a szocik "mindenki egyenlő" alapon történő ész nélküli pénzszórásával!
A Fidesz jobboldali, vagy legalábbis jobbközép párt.
Hajrá Fidesz! (Én bízom benne, hogy nyerni fogunk 2026-ban is! ;) :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!