Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka, hogy Dr. Görény...

Mi az oka, hogy Dr. Görény meg Lenki és hasonszőrű társainak a rajongói nem épp agykutatók és elméleti fizikusok, hanem kevésbé okos emberek? Akik pl. nem látják át, hogy a populista hozzáállással csak a 22-es választási újabb kamupártjához keres

Figyelt kérdés
balek szavazókat a tag. Lenkei se jobb persze.
2020. dec. 14. 21:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
37%
9, lehet, hogy vannak kevésbé buta vírusszkeptikusok, de ezek olyanok, mint a laposföldhívők, fényevők, stb. Igazából az nyugtatja meg őket, hogy ők okosabbak, mint sokan mások. Csak eddig kb. 7 ezren meghaltak, rengetegen súlyosan megbetegedtek, maradandó károsodást szenvedtek úgy, hogy még sokan vigyáztak is, hogy ne kapják el. Az influenza nem ilyen, és sokkal kevésbé halálos.
2020. dec. 14. 23:49
 12/26 anonim ***** válasza:
51%
7000 olyan ember halt meg 1 év alatt akiben a kórelőzménye során kimutatták a COVID-ot, ez így helyes.
2020. dec. 15. 00:04
 13/26 anonim ***** válasza:
75%

Élet iskolája, AZ A TUTI

XDDDD

2020. dec. 15. 00:14
 14/26 anonim ***** válasza:
34%

9

Mensa tagként olyan hülyének lenni, hogy nem veszed észre, mikor nyíltan hazudik Gődény? Milyen tag vagy te ott, te hordod a teát nekik? Maximum

2020. dec. 15. 00:16
 15/26 anonim ***** válasza:
2020. dec. 15. 04:26
 16/26 anonim ***** válasza:
63%
Állító kérdés. Én pl. diplomás mérnök vagyok, és sokkal inkább hiszek Gődénynek és Lenkeinek, mint a média mindmeghalunk-propagandájának. Hogy miért? Mert képes vagyok gondolkodni és a nyers adatokból következtetéseket levonni - nem a média teszi meg helyettem -, ezek a következtetések pedig inkább Gődényék mondanivalójával vannak összhangban.
2020. dec. 15. 07:53
 17/26 anonim ***** válasza:
8%
#16 Én is diplomás mérnök vagyok, és én nem látok sem racionalitást, sem logikát abban, amit Gődény vagy Lenkei mond, állít a vírussal és az az elleni védekezéssel kapcsolatban. Most akkor melyikőnk tud gondolkodni valójában? Ez a kijelentem hogy tudok gondolkodni olyan, hogy szubjektív vélemények alapján értelem szerűen mindketten így látjuk. Attól még bármelyikőnk gondolkodhat szarul. ;)
2020. dec. 15. 08:15
 18/26 anonim ***** válasza:
25%

17

"mérnök"

Hát ez a csávó azért mérnök, mert napjában 3x kiméri a hypot a felmosó vödörbe.

2020. dec. 15. 08:38
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Attól még lehet valaki buta valamiben, hogy mondjuk az IQ-tesztekben jó. Vagy bármi másban. Millió dologhoz érthet valaki. A nagyon magas IQ-jú emberek egy csomó dologban biztosan nagyon buták. IQ-ból egyébként eleve 9 van jelenleg, ebből 2-3-at mérnek a tesztek.
2020. dec. 15. 09:02
 20/26 anonim ***** válasza:
50%

20

Az IQ az IQ. Probléma megoldó képesség, stb. Nem tudom miben lehet buta? Diplomás mérnök képtelen forrás elemzésre, stb. ? Nem hinném...

Sokkal inkább GYK-n a szokásos hantázás, ahol úgy sem lehet ellenőrözni azt, amit mond. Persze, vannak olyan emberek is, akik diplomával állnak neki laposföldezni, de nekik lenne 1-2 diagnózis, ahogy pszichiáter kezébe kerülnek.

Az, hogy egyeseknek problémát okoz az is, hogy egy járványhelyzetet értelmezzenek, folytonosan olyan érvek mentén nyomják, hogy "bírka vagy", meg stb., az nem a magas IQ jele, hanem a fordítottja.

2020. dec. 15. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!