Mennyi az esély arra, hogy január 11-ével nem szűnnek meg a járványvédelmi korlátozások?
19-re:
Szerintem inkább az lesz benne jogszabályban, hogy kinek kötelező.
Nem látok bele vezetőink fejébe, de az eddigiek alapján simán el tudom képzelni (és lenne is benne logika), hogy kötelezővé tegyék
- az egészségügyi intézményekben dolgozók számára;
- a szociális otthonokban dolgozók számára;
- rendőrök, katonák, büntetésvégrehajtásban dolgozók számára;
- tűzoltók, katasztrófavédelmisek számára;
- közoktatatásban dolgozó pedagógusok számára;
- állami hivatalok dolgozói számára.
És ez így együtt nem is olyan kevés az össznépességhez képest.
Az előző felsorolást még tudnám folytatni:
- közlekedési vállalatoknál az utasokkal érintkező személyek számára: buszvezetők, vasúti jegyvizsgálók, állomásokon dolgozó jegypénztárosok, információs ablaknál szolgálatot teljesítők számára;
- élelmiszeripari üzemekben dolgozók számára;
- gyógyszergyárakban dolgozók számára;
- postai dolgozók számára;
- bankoknál, biztosítóknál, közüzemi szolgáltatóknál az ügyfelekkel foglalkozó dolgozók számára (nemcsak az irodákban, hanem pl. a házakhoz becsöngető villanyóra leolvasók számára is);
- bizonyos nemzetgazdasági vagy nemzetbiztonsági szempontból kiemelt üzemekben dolgozóknál: pl. paksi atomerőmű dolgozói számára, villamos energia-elosztónál dolgozók számára, olajfinomítóknál dolgozók számára.
Szépen bővül a lista a fejemben. Az oltásellenesek örülhetnek, hogy nem vagyok Orbán tanácsadója. :-)))
Sajnálatos, hogy annyira bizalmatlanok az emberek a tudomány irányàba.
Nem tudni mi van benne? Szerintem, ha válaszoló elé raknák a leírást, akkor sem értene belőle semmit. Tessék kinyitni egy kémia vagy orvosi szakkönyvet (egyetemi oktatásban használtat) és tessék elmesélni az abból megértetteket és alátámasztva elmagyarázni.
A technika fejlődése miatt van jelen ennyi ember az interneten és oszthatja meg mindenki a saját maga véleményét.
Én bízom azokban a tudósokban és orvosokban, akik valóban azért élnek, dolgoznak, hogy erre a problémára megoldást találjanak.
Jelen tudás ismeretében én lehet beoltatnám magam a nyugati mRNS valamelyik vakcinájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!