Orbán ember miniszteréből, Balog Zoltánból jó püspök lett?
Elmondanád kedves kérdező, hogy mi a jó franc köze van a kérdésednek ahhoz, hogy a reformátusok püspöknek választották Orbán egykori miniszterét, aki egyébként református lelkész? Ha holnap rossz idő lesz, azért is a katolikusok lesznek hibásak?
Normális vagy amúgy?
Megjegyzem, hogy tudomásom szerint Szájer se katolikus. Így továbbra se értem, hogy mit akarsz a kulcsszavak közé írt katolicizmussal.
Nevetséges egyszerűen...
#3 drága felebarátom, nem vitatkozzunk. szeressük egymást!
Keresztény pártunk és kormányunk eme rangos tagjából ilyen szép egyházi méltóság lett. A híveket buzdítják szavazzanak a pártra.
A HIT gyülekezetével is megtalálta a közös hangot a kormány, kiváló a viszony közöttük is kedves testvérem.
Örvendjünk Balog úr sikerének. Az érdekelne, hogy Ti hogyan éliek meg ezt, örvendeztek?
Semmi közöm nekem katolikusként, hogy épp az adott református egyházkerület kit választ meg püspöknek, szóval nem értem, hogy mit keres a "katolicizmus" a kulcsszavak között. Én személy szerint nem ismerem a jelölteket és hogy ki alkalmas.
Ráadásul legjobb tudásom szerint a református püspöki cím azért is teljesen más, mint a katolikus és fölösleges összehasonlítani, mert a reformátusoknál 6 év után újra választás van, míg katolikusoknál életfogytig püspök valaki. Továbbá református egyházkerület élén nem csak a püspök van, hanem a főgondnok is, szóval nem egyszemélyben dönt.
De én nem vagyok református, majd egy református leírja a véleményét. :))
Miért kéne örvendeznem? Nekem aztán teljesen mindegy, hogy a reformátusoknál kit neveznek ki. Viszont reagáltam arra az aljas csúsztatásra, amit megpróbáltál kérdéseddel előadni. Mivel mindehhez semmi közük a katolikusoknak. Katolikus szemmel Balogh egyébként nem is püspök, még csak pap sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!