A háttérhatalomnak milyen érzés, amikor a fagyi visszanyal? Nem tanulnak belőle?
Évtizedekig mosták az emberek agyát, hogy minden ami nem illeszkedik az ő érdekeikhez, az áltudomány, összeesküvéselmélet. Olyan egyértelmű dolgokról is, mint a chemtrail vagy hogy az őskori szinten vegetáló népek építették a piramisokat, prehisztorikus építményeket, olyan pontosra, amiket még ma sem tudnánk megcsinálni. Később el kellett ismerniük ezek egy részéről hogy igazak pl chemtrail. Nincsen egyetlen józan ember sem, aki elhiszi ezeket az elképesztő ökörségeket, mégha nem merik csak a vezető emberek kimondani [link]
Mindezek elkerülhetetlen következményei, hogy az emberek bizalmatlanok lettek a tudománnyal szemben, mert az átverte őket. Ugyanaz a jelenség zajlik le mint Csernobil után. Az emberek joggal lettek kétkedőek, szkeptikusak még az olyan egyszerű dolgokkal szemben is mint a vírusok vagy hogy a Föld geoid. Így virulhat a vírusellenesség. Már a vírusok létét sem hiszik el az emberek. Lásd Gödény, Lenkai. renegeteg, több 100 000 ezres követői vannak ezeknek a táboroknak.
Ilyenkor nem érzi a háttérhatalom, hogy visszanyal a fagyi? Hiszen ezt az egészet ők idézték elő! Nem érzik, hogy tanulni kellene mindebből és indibviduális szabad emberként kellene kezelni a társadalmat?
Jut eszembe, ha nincs vírus, csak az 5G okozza, hogy Icke mondta... Akkor hogy lehetnek betegek az emberek ott, ahol 5G a közelben sincs? :o
Fejtsd már ki nekem, te zseni! :D Bár kétlem, hogy a cipőfűződ betudod kötni
31
"Hát mi a vírus?"
Mi van? Annyira felspanoltad magad hogy már azt se tudod mit írsz?Én nem egetem le magam azzal hogy másokat jelentgetek,őszintén szólva jó érzés
Egy anonim oldalon feljelentés? Kirohognenek azt kész.Akkor tennének valamit ha a holokauszt-ot tagadnam
Miért nem tudtok megbocsátani egymásnak,és elengedni a vitát?
Mindenki abba hisz amibe akar.
egyikőtöknek sincs röntgen szeme se mikroszóp szeme,a legtöbb ami töletek tellik az a hít!
ha valaki hísz az embereknek ,tudósoknak,a világ vezetőinek higyen lelke rajta ,ha valaki nem hisz nekik mert nincs bizalma bennünk,mert pl már átverték, akkor ne higyen nekik.
az oltás önkéntes,így aki hisz a rendszerbe sorba álhat aki meg nem nem.
aki beoltotta magát hite szerint megvédi őt ,
aki nem oltatta be magát az meg majd vállalja a kockázatot és hite szerint nem lesz baja.
én szerintem ha a regisztráltak be lettek oltva utánna felesleges tovább fentartani a korlátozást.
hiszen mi ártelme lenne "védeni" szabályozássokal azt aki nem oltatja be magát az oltottakat védi az a kotyvasz amit beléjük nyomtak ami ki tudja
hogy mi az nem én gyártom).inentől kezdve mehetne mninden a régiben.
oltsák be a retegőket és kész.
de az biztos ,hogy semmi értelme az embereknek egymást szidni hogy ebbe vagy abba hisz.
ha tényleg jelentgetitek egymást az a legalja!
34
Az egészet ő kezdte azzal hogy a kérdezőt leminősítette mindenféle érvelés nélkül,de mivel vitába szálltam vele így nyilvánvalóvá vált hogy miért nem tud érvelni
Én azért jelentgetek mert más is jelentget engem.Az imént is törölték az egyik kommentemet pedig semmilyen szabályt nem sértett meg
De az szerintem gázabb hogy ő virustagadasert akar engem feljelenteni LOL
34
Én nem haragszom rá, jól szórakozom rajta. Olyan, mint egy cirkuszi látványosság.
Te analfabéta, tök mindegy, hogy névtelenül vétel-e a törvény ellen, ismeretlen tettes ellen mehet a feljelentés, a te IP címed meg 5perc alatt a rendőrség kezén, minden egyéb adatoddal együtt. Látod-látod, mennyire keveset tudsz te a világról.
A vírusról beszéltem, ahogy te írtad. nem terjed A vírus. Melyik vírus nem terjed kézfogással, kérdem én? nem A vírus, ami esetleg aktuális is? Na mindegy, végülis nehéz lesz egy analfabétával megértetni ezeket a dolgokat, mint kontextus.
36
Ettől függetlenül jót nevetnenek rajta,főleg úgy hogy ismeretlen tettes ellen,de jelents fel nyugodtan ha nincs jobb dolgod az életben,leszarom magasról.Letoroltethetnem a kommenteimet de megadom neked a lehetőséget hogy feljelents,hidegen hagy
Szerintem is mindegy mert a kóros hazudozás miatt azt se tudod mit írsz
Vegyél be egy nyugtatót barátom,ne hergeld fel magad feleslegesen
Nem annyira nevetnének jót, nem az első lennél, aki eltűnik az internet emiatt. Nem foglak feljelenteni, mert te beteg vagy. Paranoid vagy, és súlyos eset. Csak mondom, hogy, ha olyan kis féreg lennék, mint te, akkor ezt tenném.
PS. én nem vagyok ideges, nem én remegek azon, hogy xy törölte a kommentem, engem nem is érdekel. De az biztos, hogy egy kis antipszichotikum neked nem ártana
37
Mi van? A virustagadok eltűnnek az internetről a virustagadasert? Ez meg miféle baromság? LOL
Attól hogy nem jelentesz fél meg nem jelenti azt hogy nem vagy .....
Dehogynem tiszta ideg vagy.Az meg hogy törölték a kommentemet engem se érdekel csak erre hivatkozva mondom azt hogy miért jelentgetek én is másokat
Mint például most is a legutolsó kommentedet
Utolsó
Fel kell világosítanom téged,rettenetesen ostoba vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!