Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A háttérhatalomnak milyen...

A háttérhatalomnak milyen érzés, amikor a fagyi visszanyal? Nem tanulnak belőle?

Figyelt kérdés

Évtizedekig mosták az emberek agyát, hogy minden ami nem illeszkedik az ő érdekeikhez, az áltudomány, összeesküvéselmélet. Olyan egyértelmű dolgokról is, mint a chemtrail vagy hogy az őskori szinten vegetáló népek építették a piramisokat, prehisztorikus építményeket, olyan pontosra, amiket még ma sem tudnánk megcsinálni. Később el kellett ismerniük ezek egy részéről hogy igazak pl chemtrail. Nincsen egyetlen józan ember sem, aki elhiszi ezeket az elképesztő ökörségeket, mégha nem merik csak a vezető emberek kimondani [link]

Mindezek elkerülhetetlen következményei, hogy az emberek bizalmatlanok lettek a tudománnyal szemben, mert az átverte őket. Ugyanaz a jelenség zajlik le mint Csernobil után. Az emberek joggal lettek kétkedőek, szkeptikusak még az olyan egyszerű dolgokkal szemben is mint a vírusok vagy hogy a Föld geoid. Így virulhat a vírusellenesség. Már a vírusok létét sem hiszik el az emberek. Lásd Gödény, Lenkai. renegeteg, több 100 000 ezres követői vannak ezeknek a táboroknak.

Ilyenkor nem érzi a háttérhatalom, hogy visszanyal a fagyi? Hiszen ezt az egészet ők idézték elő! Nem érzik, hogy tanulni kellene mindebből és indibviduális szabad emberként kellene kezelni a társadalmat?

2020. dec. 12. 14:16
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
85%
Nem baj lapsi
2021. márc. 19. 19:09
 12/41 anonim ***** válasza:
0%

11

A laposfold az egy elmélet,nem összeesküvés elmélet,miért nem a gyikemberekkel vagy az 5G-vel jösz?

2021. márc. 19. 19:12
 13/41 anonim ***** válasza:
73%

Ha ismernéd a laposföldeseket, akkor tudnád, hogy konteora épül. Az egész alapja az, hogy átvernek minket a csúnya, gonosz, háttérhatalmi erők.

Gyíkember, 5G, az a te szinted?

2021. márc. 19. 19:14
 14/41 anonim ***** válasza:
0%

13

De mi értelme lenne annak hogy elhitetik velünk hogy a Föld geoid alakú?

Mivel fekete oves konteos vagyok ezért a legmagasabb szinten vagyok,azaz a reptoidos szintén.Gondolom te jóval alacsonyabb szinten vagy,te kb ott lehetsz hogy vajon melyik pártra kéne szavazni

2021. márc. 19. 19:20
 15/41 anonim ***** válasza:
58%

14

Ezt kérdezd meg tőlük, ugyanis nincs rá válaszuk rendes. Így van, ezért ez van, kész.

Én azon a szinten vagyok pleb, hogy még azt sem tudtad mi az az internet, mikor David Icke agymenéseit tanulmányoztam. Bocs, de a te szinted az nem üti meg az általános iskolásét sem, mert már ők is tiszában vannak azzal, hogy a hold micsoda. Neked ez még nem sikerült

2021. márc. 19. 19:25
 16/41 anonim ***** válasza:
7%

15

De akkor ez csak nem összeesküvés elmélet ha nincs rá magyarázat hogy miért...

David Icke "agymenesei"? Tehát te az igazságot agymenesnek nevezés.Ertem.A Hold az valójában egy űrhajó

2021. márc. 19. 19:38
 17/41 anonim ***** válasza:
54%
Most akkor űrhajó? De Icke szerint egy hologram. Most akkor űrhajó, vagy hologram? Pedig Icke igazat beszél, francba, itt hamar ellentmondás alakult ki!
2021. márc. 19. 19:40
 18/41 anonim ***** válasza:
18%
Én az űrhajós verziót hallottam tőle
2021. márc. 19. 19:45
 19/41 anonim ***** válasza:
81%
Nahát, egy nagy mester konteos, aki azt sem tudja, hogy Ickenak milyen elméletei vannak... :D
2021. márc. 19. 19:48
 20/41 anonim ***** válasza:
0%

19

Dehogynem,írtam hogy a Hold az egy űrhajó,a hologramos kivetitesnek különbenis mi értelme lenne?

2021. márc. 19. 20:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!