Milyen érzés lesz úrrá rajtatok annak fényében, hogy a keresztény Hollik István elkapta a koronavírust?
Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 13:17
1/8 anonim válasza:
Mindig megdöbbent hogy vannak olyanok, mint te kérdező, akiknek annyira fogalmuk sincsen a kereszténységről, hogy összekeverik valami erőtérrel ami megvédené az embert a fertőzésektől.
Mindig úrrá lesz rajtam az az érzés, hogy már megint alulbecsültem az emberi butaság és a fideszfóbia, meg kereszténygyűlölet nagyságát.
2/8 Pekka válasza:
Semmilyen. Az ő baja, biztos nem tartotta be a tízparancsolatot. Na de majd Kásler atya imádkozik érte.
3/8 anonim válasza:
Már olyan szinten hidegen hagynak a politikusaink meg a koronavírus téma, hogy el nem tudom mondani.
4/8 anonim válasza:
Ah.. Kinek hiányozna? Nem szeretnék embertelennek tűnni de a világ csak szebb lesz.
5/8 anonim válasza:
Talán azért mondják, hogy ne kelljen megtartani az ellenzékkel folytatandó vitát. Jó ürügy a rendezvény lemondására.
6/8 Andizsuzsi válasza:
ma 13:24
Ne húzd már fel magad, nem látod, hogy trollkodik?
7/8 anonim válasza:
Andizsuzsi, látom én is. De ha már kérdezte hogy mit érzek, hát leírtam neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!