A Tüzijáték az jobban terjeszti a koronavírust? vagy miért tiltották be a tüzijátékozást?
Nem lesz idén szilveszterkor tüzijáték a koronavírus miatt
De miért nem lesz tüzijáték a vírus jobban terjed ha tüzijátékoznak?
Mert eleve így nagyobb az emberek között a kontaktus eladó konténerekhez járni és ott sorba állni stb ezért tiltották be?
Vagy miért?
Mindenhol a kiskapukat keresi ez a retek magyar társadalom mindig.
A seggeteken kell maradni legalább egyetlen szilveszterkor, mit nem lehet ezen megérteni?
Gondolom, ti magatok még nem estetek át ezen a sz*ron, mert akkor nem keresnétek kiskapukat, hanem felfognátok, hogy ez jóval több, mint egy megfázás, és rohadtul nem érdekli a vírust, hogy a 20-as, 30-as éveidben jársz még, akkor is kifingasz tőle. Saját tapasztalat.
Ja, meg édesanyátok biztosan nem dolgozik egészségügyben, covid-részlegen, a frontvonalban, mert akkor is a seggeteken maradnátok, hogy legalább rajta segítsetek, ha más nem, már annyival, hogy még azt a kevés esélyt is elsütitek csírájában, hogy gyülekeztek, és így lehet, hogy anyukátoknak nem lesz minden erőt próbáló következő műszakja.
Nem tudom miért de valamiért kavarog bennem egy olyan érzés, hogy valami gebasz még itt lesz és nyáron se lehet majd menni sehova (strand, buli, meccsek, stb)
Ergo annyira tönkre fogják vágni a gazdaságot, hogy örülni fogunk ha vajas kenyér jut az asztalra.
13. Mit értesz seggeteken maradáson? Azt hogy segghülye vagy? Az hogy te a seggeden maradsz este 8 után, összenyálazva a biztonság kevdvéért a rokonaidat azért, mert a puszi nem tilos, napközben meg a nyakába lihegsz mindenkinek az utcán, teszel veszel vásárolgatsz mert akkor nem tilos?
Segghülye, az vagy. Nem csodálom hogy megviselt a vírus.
"A seggeteken kell maradni legalább egyetlen szilveszterkor, mit nem lehet ezen megérteni?"
Miért kéne? Van erre egy szabály és van rá egy szankció, ha nem maradok a seggemen lehet büntetést kell fizetnem, vállaltam a kockázatot.
"
Gondolom, ti magatok még nem estetek át ezen a sz*ron, mert akkor nem keresnétek kiskapukat, hanem felfognátok, hogy ez jóval több, mint egy megfázás, és rohadtul nem érdekli a vírust, hogy a 20-as, 30-as éveidben jársz még, akkor is kifingasz tőle. Saját tapasztalat."
De atestem rajta, mint ahogy az egész család is, könnyű lefolyás, szüleimnek és 83 éves nagymamámnak is, pont emiatt gondolom tulzottnak az intézkedéseket. Vagyis nem is tulzottnak inkább ebben a formában értelmetlennek.
#18 Ja, nyilván nyáron a tömött strandokon mikor egymás hegyén-hátán voltak az emberek akkor fertőzött se volt, aztán szeptember 1-el hirtelen új erőre kelt.
Vagy ezt mivel magyarázzátok? Nem teszteltek eleget? És akkor a kórházak miért nem voltak megtömve covidosokkal? Vagy a meleget nem bírja? Mégis elég meleg volt még akkor amikor hirtelen beköszöntött a második hullám, ráadásul több olyan országban fertőz ahol 30 fok feletti átlaghőmérsékletek uralkodnak.
Én nem mondom, hogy nincs vírus mert van és én is átestem rajta nem is annyira gyenge tünetekkel de azért ez a jujj zárkózzunk be mert megöl a vadvírus mentalitás nagyon ésszerűtlen, főleg úgy, hogy nyáron tízezrével, százezrével rohadtak nap mint nap a strandon az emberek, a boltba a maszkot se hordták, lihegtek egymás nyakába aztán mégsem volt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!