Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha "önkéntes " a vakcina...

Ha "önkéntes " a vakcina akkor miert írtak át a törvényt, hogy erőszakkal is beolthatnak?

Figyelt kérdés

Az ünnepek alatt ellesznek az emberek majd januarban arra ebrednek h kötelező?

Ha nem kötelező akkor miert tuntetnek a kötelező vakcina ellen vilagszerte sok városban??

2020. dec. 10. 13:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%

Dehogy oltatnám. Nincsenek öngyilkos hajlamaim. Bónusz:allergiás vagyok nagyon durván és a pfizer vakcina erős allergiás reakciót vált ki (nem konteosok mondják hanem NHS alkalmazottak Angliában akiket beoltottak), na én attól kB halálközeli állapotba kerülnék szóval azt passzolnám. (arol ne is beszéljünk hogy olyan NHS-esek is vannak akiknek az arcizmai bénultak le).

Az orosz vakcinában icipicit de csak icipicit jobban bíztam amíg nem olvastam hogy a saját kifejlesztői (az orvosok akik csinálták) sem szívesen és önként adatták be maguknak.

A kinairól konkrétan semmit nem tudunk úgyhogy....

2020. dec. 10. 14:52
 12/20 A kérdező kommentje:

De annyit tudunk h a Bill Gates alapitota DCD fogja az összes vakcinat koordinalni.

Lenyegtelen h usa,izraeli,orosz vagy kinai vagy magyar...hatoanyag ugyanaz.

Es már le vannak írva az osszes karos hatása ami gondolom szandekosan igy lett benne kialakitva. Köztük az is halalt okoz,szaporodasi problemak,verog és még lehetne sorolni...

Ezek tudtaban akkor a forumokon csak a fizetett emberek mondjak h ők beadatnak meg h alig varjak h legyen. Trollok több tizezren vannak velük vitatkozunk?

Minek a vakcina ha mutalodik?

2020. dec. 10. 15:29
 13/20 A kérdező kommentje:
Vagy CDC nevű szervezet nem tudom pontosan,amekiaban tuntetnek ellene.
2020. dec. 10. 15:31
 14/20 anonim ***** válasza:
53%

Ugyanígy ment a hiszti az influenza oltás ellen. 15 éve minden évben beadatom. Egyszer sem kaptam el.

Többször elmondták, hogy a covid-19 éppúgy egy koronavírus mutáció (lásd: SARS), amikkel már sok éve kisérleteznek, mint ahogy az influenza is minden évben mutálódik. Ezért tudják viszonylag gyorsan előállítani a vakcinát.

2020. dec. 10. 16:29
 15/20 anonim ***** válasza:
45%
Én oltás beadatása nélkül sem kapom el az influenzát.. Csak puhányok adatják be
2020. dec. 10. 17:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez úgy önkéntes, mint a boltban a “vigyázzunk egymásra”.
2020. dec. 10. 19:05
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
12: kérdező olyan sötét vagy mint egy fekete lyuk. Fogalmad nincs az oltások típusairól, de mindegyik hatóanyaga ugyanaz.. konteós
2020. dec. 20. 04:40
 18/20 A kérdező kommentje:
Te vagy a barom, meg arrogáns is!
2020. dec. 21. 01:51
 19/20 anonim ***** válasza:

A koronavírus elleni vakcinák közötti különbségek:

[link]

2020. dec. 21. 02:17
 20/20 anonim ***** válasza:

Az előző linknél nem említik az orosz és a kínai típusát, de itt már igen:

[link]

2020. dec. 21. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!