Miért hiszik azt egyesek, hogy Gyurcsány Ferenc nem lenne olyan jó miniszterelnök mint a mostani Orbán?
Szerintem sokkal jobb is lenne mint Orbán. Gazdasági világválság idején is sikeresen vezette az országot, nem lett államcsőd és az MSZP alatt sokkal jobban működtek a szociális intézmények és az egészségügy is. Én nem emlékszem, hogy akkoriban félévet kellett volna várni egy vizsgálatra mint most.
A piacgazdaság is szabadabban működött, valóban azok a cégek, vállalkozások jutottak előrébb akik a teljesítményük alapján kiérdemelték, volt egy egészséges versenyszellem, de a NER ezt is ellehetetlenítette.
Összességében én sokkal jobban éreztem magam az MSZP kormány alatt, mert akkor még volt egy jövőképe a fiataloknak is, ma meg már alap lett, hogy ha nem akar éhen halni, akkor irány nyugat. Nincs jövője a fiatalságnak idehaza sajnos.
Összességében én így gondolom ezeket a dolgokat. Ti egyetértetek ezek közül valamiben?
Nem hiszik, hanem tudják! Te nem tudsz akkor semmit.
Ebből arra lehet következtetni, hogy a memóriád nagyon rossz, vagy akkor még a tojáshéj a seggeden volt.
Esetleg valami nyalista-csicskája vagy, akinek ki van adva "háziba" a fényezése. Csak azért annyira nem hülye mindenki.
Attól, hogy sz.r a fidesz még a böszme is bőven bizonyította, hogy kormányzásra alkalmatlan, egy nagy nulla volt a "szakértése".
Nem csak egyesek hiszik azt, kettesek is.
Vagy 10 éve úgy áll a dolog, hogy a lakosság 14-16%-a tartja elfogadható politikusnak.
Mostanában Torockai férkőzött be alá.
Ha ez jó hír, akkor örülj neki.
Nem kezdem el részletezni, de bezártak vagy 10 kórházat, 14000 ággyal, vagy ezer orvossal, viszont bevezették a kis kórházi széfeket
Az kell a betegnek, világos!
Pont azért nyert a Fidesz, mert még mindig ott van az ellenzékben Gyurcsány. Nem tud veszíteni, elkotródhatna már a politikai életből, és akkor nem nyerne mindig a Fidesz.
Csak egy adalék, hogy mekkora pojáca. Amikor az első MSZP-kormány ígérgetett fűt-fát, amit nem tudtak miből finanszírozni, jött egy pénzügyminiszter, és az ő nevével fényjelzett csomagot nyomták le az emberek torkán. Ez volt a Bokros-csomag. Aztán Gyurcsány ugyanezt Gyurcsány-csomag címén adagolta az embereknek. Azért ehhez már nagy baleknak kell lenni, nem? Nem tudott találni ő is egy másik névadót?
Na, meg emlékszem arra is, amit a médiában mondott, amikor bírálták az intézkedéseit:
-Akinek nem tetszik, el lehet menni!
Én utálom Orbánt (is), de azért szégyellje már magát! Ez a hazánk, normális életkörülményeket kéne teremteni, és nem arra biztatni a lakosságot, hogy emigráljanak!
Szóval összességében azt mondom, hogy én is jobban éltem akkor, amikor ő volt a miniszterelnök, viszont olyan nagy hülyét csinált magából számtalanszor, ami politikai öngyilkosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!