Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik azt egyesek,...

Miért hiszik azt egyesek, hogy Gyurcsány Ferenc nem lenne olyan jó miniszterelnök mint a mostani Orbán?

Figyelt kérdés

Szerintem sokkal jobb is lenne mint Orbán. Gazdasági világválság idején is sikeresen vezette az országot, nem lett államcsőd és az MSZP alatt sokkal jobban működtek a szociális intézmények és az egészségügy is. Én nem emlékszem, hogy akkoriban félévet kellett volna várni egy vizsgálatra mint most.

A piacgazdaság is szabadabban működött, valóban azok a cégek, vállalkozások jutottak előrébb akik a teljesítményük alapján kiérdemelték, volt egy egészséges versenyszellem, de a NER ezt is ellehetetlenítette.

Összességében én sokkal jobban éreztem magam az MSZP kormány alatt, mert akkor még volt egy jövőképe a fiataloknak is, ma meg már alap lett, hogy ha nem akar éhen halni, akkor irány nyugat. Nincs jövője a fiatalságnak idehaza sajnos.

Összességében én így gondolom ezeket a dolgokat. Ti egyetértetek ezek közül valamiben?

2020. dec. 10. 07:23
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

"Nem a Fidesz számít, hanem az emberek. Akik kiskanállal vájnák ki a szemét, ha lenne erre lehetőség."

Azért ezt Orbánról is ellehetne mondani, neki is rengeteg utálója van..

2020. dec. 10. 08:24
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Már maga a kérdés, és ezen két miniszterelnök párhuzamba állítása is nevetséges!

Te hány éves vagy kedves kérdező? Talán még kisgyerek voltál 2002-2006 környékén?

Én mellesleg nem hiszek semmit, én ugyanis konkrétan megtapasztaltam, hogy milyen volt a helyzet, az élet , amíg az a megalomániás alkoholista volt a miniszterelnök. Soha többé!!

2020. dec. 10. 08:40
 13/23 anonim ***** válasza:
67%

Senki nem hiszi, hogy gyurcsány még alul bírná múlni orbán viktort. De nem kell mindig a "kisebbik rosszat" választani, nemcsak ez a két tetű van az országban, választhatunk egy harmadikat, aki mindkettőnél sokkal jobb!

30 év után nekem elegem van a "kisebbik rossz" logikájából!

2020. dec. 10. 09:27
 14/23 anonim ***** válasza:
44%

13-as!

A "kisebbik rossz" c. maszlagot a saját közönségük hülyítésére találtak ki a bal és jobboldali komcsik. Így tudják 30 éve az országot fosztogatni.

2020. dec. 10. 09:48
 15/23 anonim ***** válasza:
41%

14-es, teljesen egyetértek. Hihetetlen, hogy a legtöbb honfitársunk nem veszi ezt észre. Meg azt, hogy ez a két ex-kisztitkár egymást tartja életben politikailag: orbán gyurcsánnyal riogat, gyurcsány orbánnal. "Szavazz rám, mert a másik még nálam is rosszabb!" alapon.

Le kellene számolni végre mindkettővel, és akkor talán lehetne egy kicsivel élhetőbb ez az ország...

2020. dec. 10. 10:16
 16/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
80%

"Jelenleg éppen a legnagyobb ellenfele a Fidesznek. Nekem nem úgy tűnik, hogy eltűnt volna a süllyesztőben"

Ellenfele? Jól megetettek téged. Bomlasztja a teljes ellenzéket, hogy lehetőleg minél kevesebben szavazzanak rá. Nélküle már rég el lenne takarítva a NER.

2020. dec. 10. 10:29
 17/23 anonim ***** válasza:
78%

"Nélküle már rég el lenne takarítva a NER."

És épp ezért hasznos orbán viktornak. Neki pedig ugyanezért hasznos orbán viktor: ameddig a mostani rezsim garázdálkodik, gyurcsányt sem kéri számon a saját agymosott nyugger-birkanyája.

Mindketten olyan mélyen züllött megélhetési politikusok, hogy alkalmasak a másik életben tartására: sikeresen egymásra tudnak mutogatni, mint patás ördögre (mert azok is mind a ketten), és találnak épp elég hülyét az országban, akit meg tudnak győzni, hogy a másik náluk is rosszabb, ezért rájuk kell szavazni, mint kisebbik rosszra...

Egyik sem lenne már a másik nélkül, ez a szomorú igazság! gyurcsányt, a bukása után már senki sem támogatná, ha nem tetszelegne abban a szerepben, hogy ő orbán "kemény ellenfele" - orbánt pedig rég eltakarította volna egy összefogott ellenzék (mert az összefogás legnagyobb gátja 2010 óta mindig is gyurcsány személye volt!).

Szerintem ez a két féreg titokban köszönőleveleket küldözget egymásnak, mert csakis egymásnak lehetnek hálásak a túlélésükért. Meg egyesek naiv, ütődött hiszékenységének...

2020. dec. 10. 11:02
 18/23 anonim ***** válasza:
82%
Kapott már lehetőséget, "elqrtuk, nem kicsit, nagyon "
2020. dec. 11. 00:20
 19/23 anonim ***** válasza:
73%

Hagynám ezeket a fellengzős dumákat, maradjunk az írott szövegeknél:

"Céltalan sodródás" - ezt írta az összes hitelminősítő 2004-től 2009-ig, miközben fél, vagy egész kategóriával lejjebb vették Magyarország hitelbesorolását. Vagyis egyre emelték a magyar államadósság kamatát.

Közben meg ömlött ki a pénz az országból, a devizahitelesek sanyargatásán (a magyar bankok nyeresége 2-300%-kal volt magasabb mint az anyabankokoké).

Ömlött a kötelező manyup által ütött 300 milliárd költségvetési bevételkiesés hitelez3se után.

Ömlött a Surányi féle 9%-os jegybanki alapkamaton fizetett 1-2 napos betétek százmilliárdjai után.

Aztán eljött 2008 nyara, amikor világos lett, hogy a decemberi nyugdíj kifizetés már nem fog menni.

Az IMF meg valami komolyabban vehető targyalófelet akart, hősünk ezért lelépett.

2020. dec. 21. 21:48
 20/23 anonim ***** válasza:
52%

Ezt nem hiszi senki. Minden székletnél van büdösebb széklet. De kit boldogít ez, ha nyakig van benne?

Jó lenne végre nem két efféle közül választani...

2020. dec. 22. 02:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!