Csak engem nyomaszt ez a coronavírus + oltás?
Egyre jobban aggaszt a dolog. Nem vagyok oltásellenes, nyilván minden kötelező oltást meg kaptam, sőt még a HPV ellenit is, amitől nekem és osztálytársaimnak, ismerőseimnek sem lett semmi baja. Olvastam, hogy az ellen is lázadtak sokan, hogy nem is jó. Szerintem hasznos és fontos volt. Viszont a coronavíros oltással kapcsolatban rossz megérzésem van. Nem tudom, sőt igazából senki, hogy hogyan lett, miért lett, mi ez pontosan, és mi kell rá. Alig egy év alatt fejlesztettek ki vakcinát egy olyan dologra amiről nem is nagyon tudják hogy mi ez? Félek, hogy “hivatalosan” nem lesz kötelező, de így-úgy mégiscsak rá lesz bírva az ember. Pl.: nem mehetsz közösségbe, ha nem vagy beoltva.
Lehet nem így lesz, fogalmam sincs, viszont mivan ha mégis? A gyártók nem vállalnak felelősséget? Akkor mégis ki fog felelni ha bármi baj történik, miután megkapja valaki a vakcinát? Az adott ember saját maga? Nem lehet előre tudni mi lesz. Angliában 2-en az életükért küzködnek, most hogy megkapták az oltást. Te jelentkeznél elsők között? Ha igen miért? Ha nem, miért nem? Szívesen olvasok bármiféle véleményt a témában, mert érdekel több nézőpont is.
Ui.: annyi sztori terjeng már a neten, tv-ben, újságban, hogy a fejem is belefájdul egyik másikba pl. Chip, de valahogy amilyen rossz és gonosz a világ még ezt is el tudom képzelni, mégha két perc múlva azt gondolom hogy a legnagyobb ökörség és tuti nem vagyok normális..
Segítsetek mert kezdek elveszni a témában mentálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!