Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak engem nyomaszt ez a...

Csak engem nyomaszt ez a coronavírus + oltás?

Figyelt kérdés

Egyre jobban aggaszt a dolog. Nem vagyok oltásellenes, nyilván minden kötelező oltást meg kaptam, sőt még a HPV ellenit is, amitől nekem és osztálytársaimnak, ismerőseimnek sem lett semmi baja. Olvastam, hogy az ellen is lázadtak sokan, hogy nem is jó. Szerintem hasznos és fontos volt. Viszont a coronavíros oltással kapcsolatban rossz megérzésem van. Nem tudom, sőt igazából senki, hogy hogyan lett, miért lett, mi ez pontosan, és mi kell rá. Alig egy év alatt fejlesztettek ki vakcinát egy olyan dologra amiről nem is nagyon tudják hogy mi ez? Félek, hogy “hivatalosan” nem lesz kötelező, de így-úgy mégiscsak rá lesz bírva az ember. Pl.: nem mehetsz közösségbe, ha nem vagy beoltva.

Lehet nem így lesz, fogalmam sincs, viszont mivan ha mégis? A gyártók nem vállalnak felelősséget? Akkor mégis ki fog felelni ha bármi baj történik, miután megkapja valaki a vakcinát? Az adott ember saját maga? Nem lehet előre tudni mi lesz. Angliában 2-en az életükért küzködnek, most hogy megkapták az oltást. Te jelentkeznél elsők között? Ha igen miért? Ha nem, miért nem? Szívesen olvasok bármiféle véleményt a témában, mert érdekel több nézőpont is.

Ui.: annyi sztori terjeng már a neten, tv-ben, újságban, hogy a fejem is belefájdul egyik másikba pl. Chip, de valahogy amilyen rossz és gonosz a világ még ezt is el tudom képzelni, mégha két perc múlva azt gondolom hogy a legnagyobb ökörség és tuti nem vagyok normális..

Segítsetek mert kezdek elveszni a témában mentálisan.

2020. dec. 10. 00:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%
Engem nem nyomaszt, már a jövő nyári utakat tervezem, lehet, hogy oltáshoz kötnek bizonyos dolgokat, szóval nem szeretnék tesztekre százezer forintokat elégetni. Mivel fiatal vagyok, így mire sorra kerülök az oltásnál, addigra több százezer krónikus beteget és időst beoltanak ezzel a lével itthon. Csak ki fog derülni addigra, hogy hányas a kabát.
2020. dec. 10. 17:52
 12/22 kretens ***** válasza:
74%
Tegyük fel hogy nano-chip-et juttatnak belénk.Nagyon egyszerű kiiktatni.Ha valaki elmegy egy röngenes mellkasszűrésre a röngen sugarak olyan a nanochip-nek mintha a földet érné el egy nagyobb pler-kitörés a napból.Szóval simán tönkreteszi.
2020. dec. 10. 18:57
 13/22 anonim ***** válasza:
55%

11. A hosszú távú hatások csak 10-20 év múlva derülnek ki

12.

Attól még belédrakják majd kapsz ismétlést

2020. dec. 10. 19:01
 14/22 kretens ***** válasza:
57%
13. Belémrakhatják csak hát pont a mérete miatt könnyen sebezhető.Ha nagyon chip-paranojás akarok lenni akkor egyszerűen minden nap megrázatom magam villanypásztorral minden nap.Az első pár alkalom kellemetlen de egy idő után napi rutinná válna mert az ember egy bizonyos fokú fájdalomhoz simán hozzászokik.A villanypásztor 40-voltos plusz meghatározott amper ami ugyan az emberi szervezetben nem csinál kárt de egy nano-méretü kütyüt atomjaira szaggatja.
2020. dec. 10. 20:12
 15/22 anonim ***** válasza:
87%

14

De amikor a nanorobotok mélyen behatolnak a sejtbe,szervezetbe baszhatod az áramütést,ami csak a bőr felszínén megy nagyjából

2020. dec. 10. 20:31
 16/22 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem vagy chipet raknak belénk, vagy meddőséget okozó szert. Ezt az is bizonyítja, hogy amikor ezt egy másik kérdéshez beírtam, kitörölték. Ettől persze még lehetnek egyéb mellékhatásai is.
2020. dec. 11. 08:09
 17/22 anonim ***** válasza:
45%
Az, meddőségi szer. Mikor terhes nőknek tilos beadni a Pfizer vakcináját. Istenem
2020. dec. 11. 15:47
 18/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom, miért zárná ki egymást a kettő. Valamilyen ellenjavallatot amúgy is mindenképpen ki kell találniuk a hitelesség kedvéért, mert minden gyógyszernek van.
2020. dec. 11. 16:45
 19/22 anonim ***** válasza:
71%

Én megmondom őszintén, hogy már nem igazán bízok semmiben.

Én úgy gondolom ezt a chipes dolgot is, hogyha nem lenne alapja, senkinek eszébe nem jutott volna ez, hogy akár ilyeneket is tartalmazhat egy vakcina.

Szóval szerintem jobban teszi az, aki óvakodik tőle. Még ha nem is chipet de nem tudni, pontosan miket tartalmaz.

2020. dec. 12. 10:58
 20/22 anonim ***** válasza:
79%
Akkor oltsák be magukat az 55 felettiek, meddőség ott már nem oszt nem szoroz.
2020. dec. 12. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!